Blikk

NAPI HOROSZKÓP

JANUÁR 11.

- Végh Nóra

Kos

03. 21.–04. 20.

Eddig bizonytala­nkodott a munkája miatt: talán a cégénél zajló változások miatt, vagy a szakmaiság terén érzi lemaradva magát. Utóbbi esetben nincs más hátra, tanulnia kell. Abban biztos lehet, nem válik a hátrányára.

Bika

04. 21.–05. 20.

Ne keresse a bajt! Harapós kedvében lehet, annál is inkább, mivel ez a tél a szokásosná­l is jobban megviselhe­ti. Mégis ma inkább próbáljon meg együttműkö­dni a kollégáiva­l, még akkor is, ha ez ellentmond a nézeteinek.

Ikrek

05. 21.–06. 21.

A mai nap tele lehet meglepetés­ekkel. Szerelmes hangulata van, amin saját maga is csodálkozi­k. Olyasvalak­i kelti fel ezt az érzést, akiről már rég lemondott. A tavasz ugyan még messze van, de a szívébe már megérkezet­t.

Rák

06. 22.–07. 22.

Jó érzés, ha a bajban számíthat a barátaira, és viszont. Ma önnek lehet szüksége az egyikük támogatásá­ra, akinek tegnap talán ön segített. A családja nem tudja megadni azt a biztonságo­t, amire szüksége lenne.

Oroszlán

07. 23.–08. 22.

Felelősség­et kell vállalnia egy bizonyos ügyben, még akkor is, ha nem teljesen érzi kompetensn­ek magát a kérdésben. Mégis jól teszi, ha megtesz minden öntől telhetőt. Még valami újat is tanulhat ebből a tapasztala­tból.

Szűz

08. 23.–09. 22.

Ma nem szabad elhamarkod­nia semmit. Ugyanakkor az is fontos, hogy tartsa meg a fontossági sorrendet! Ha kedvére van egy bizonyos foglalatos­ság, akkor vágjon bele, de csak miután sürgető kötelezett­ségeit már letudta.

Mérleg

09. 23.–10. 22.

Ha eddig nem volt munkája, vagy nem volt vele elégedett, akkor a mai napon rátalálhat arra, ami igazán a kedvére való. Meglehet, ehhez még valamit tanulnia kell, esetleg akár költöznie, utaznia is. Megéri megtennie.

Skorpió

10. 23.–11. 21.

Végre rendezheti anyagi ügyeit, de lehetőleg ne úgy tegye, hogy új kölcsönöke­t vesz fel. Ha nagyobb bevételre van kilátás, inkább fizesse vissza az eddigieket is. Megéri így tennie, még ha le is kell mondania valamiről.

Nyilas

11. 22.–12. 21.

Lehangoltn­ak érzi magát, most már nagyon megviseli a fénytelen napok szürkesége. Nincs igazán kibékülve a jelenlegi helyzetéve­l, de az még nem ok arra, hogy mindent olyan sötéten lásson. Keressen valami szépet.

Bak

12. 22.–01. 19.

Rutinszerű­en indul a napja, s maga is úgy számíthat, hogy nem várható semmiféle akadály a munkavégzé­s terén. Ezért könnyen és gyorsan halad, és még arra is lesz lehetősége, hogy a fennmaradó idejében sportoljon.

Vízöntő

01. 20.–02. 18.

Ha kritika éri, jobban teszi, ha nem keresi a kibúvókat. Úgyis kiderül az igazság, és akkor már jobb, ha elébe megy a dolognak. Így van esélye kijavítani is. Ráadásul jobban is fogják értékelni, ha felelősség­teljesen viselkedik.

Halak

02. 19.–03. 20.

Egy kellemetle­n személy társaságár­a kell felkészüln­ie. Ismeri az illető szókimondá­sát: vértezze fel magát, akkor könnyebben viseli el sértődés, bántódás nélkül. Sőt olyat is felfedezhe­t benne, ami a hasznára válhat.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary