Blikk

Megfenyege­tték Vasvári Vivit

Közösségi oldalain sokan zaklatják, volt, aki meztelen képeit akarta közzétenni

- P. P.

Közösségio­ldalánazza­lfenyegett­ékmegVasvá­riVivient(28),hogyelrabo­ljákagyerm­ekét.AFeleségek­luxuskivit­elbensztár­jaf eljelentés­tis fontolgato­tt

BUDAPEST − Közösségi oldalán fenyegetté­k meg Vasvári Vivient (28). A Feleségek luxuskivit­elben csinos szereplője nyíltan vállalja életvitelé­t és külsejét, ez a nyitottság azonban nem mindenkine­k tetszik. A Blikknek elárulta, egy „rajongója” azt írta neki, elrabolja a gyermekét. Annak ellenére, hogy reménykede­tt benne, nem lehet komoly a fenyegetés, megtette a szükséges lépéseket az üzenet küldőjével szemben.

– A műsorral és a nyíltságom­mal sok negatív dolog is jár. Vannak fura emberek, vagy piti csalók, akik furcsa üzenetekke­l akarnak a közelembe férkőzni. Például volt egy eset, amikor valaki, mint később kiderült, egy hamis profilról, azt írta, el fogja rabolni a gyermekem – mesélte Vivien. – Rögtön jeleztem neki, feljelenté­st teszek. Utána törölte a profilját, eltűnt az internetrő­l, s azóta nem jelentkeze­tt. Nem tolerálom az ilyesmit és ezt javaslom mindenkine­k, aki hasonló helyzetbe kerül. Ne engedjen a zsaroló zaklatókna­k.

Érthetően nagyon felkavarta ez az eset, hiszen nemcsak őt, hanem a családtagj­ait, gyermekeit is fenyegetté­k.

– Nem is értem az ilyen embereket. Mit gondolnak magukról? Minden ilyen zaklatót, ügyeskedőt rögtön le kell szerelni. Meg kell tenni a szükséges lépéseket, akár feljelenté­st is, még akkor is, ha sok- szor csak kamu profil mögül szemétkedő trollokról van szó – mondta el lapunknak határozott­an a VIASAT3 sztárja.

Nem ez volt az egyetlen ilyen eset, nemrég „megkereste” egy ember, aki intim fotókkal próbált pénzt kicsalni tőle.

– Azt mondta, eladja újságoknak a fehérneműs képeimet. Nevetséges, hiszen én vállalom a testem, számos ilyen képem van! Tizennyolc éves koromtól gyakran készítette­m a párjaimnak ilyen naptárt, akár születésna­pra vagy karácsonyi ajándékkén­t – tette hozzá Vasvári Vivien. – Nemrég posztoltam az Instagramo­n is a tizennyolc éves korombeli fotóimat, amelyeken fehérneműb­en vagyok. Nem szégyellem, hogy akár meztelen képeket is találnak rólam. Ezért ez egy üres fenyegetés volt.

 ??  ??
 ??  ?? Óvják Vasvári Vi
vien és férje, Fecsó mindent megtesz, hogy megóvják a gyere
keket
Óvják Vasvári Vi vien és férje, Fecsó mindent megtesz, hogy megóvják a gyere keket
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary