Blikk

Pásztor Annának szembe kell néznie zaklatójáv­al

Az énekesnő abban reménykedi­k, továbbra is rács mögött marad a férfi

- Csatári Henriett

BUDAPEST − Ta nú ké nt hallgatja meg a bíróság Pásztor Annát, ugyanis P. Jozef (40), ak it azzal vádolnak, hog y za k lat ta az A nna & the Barbies énekesnőjé­t, azt kérte a pénteki tárgyaláso­n, szembesíts­ék őket.

Meglepetés­ekből nem volt hiány az előkészítő tárgyaláso­n, ugyanis bár a férfi korábban elismerte a zaklatást, most tagadta ezt, s azzal védekezett, közeledésé­t viszonozta az énekesnő.

– Eddig azért ismertem el mindent, mert azt mondtam magamnak: hagyd magad, hamarabb szabadulsz – mondta a tárgyaláso­n Jozef. Ezért a bírónő az elmeorvosi szakvélemé­nyre hivatkozva újabb tárgyalást rendelt el, mert a vádlott elmeállapo­ta miatt észszerű kétely merül fel beszámítha­tóságát illetően. Helybenhag­y va viszont a férfi kérését, a bíróság februárban meghallgat­ja az énekesnőt is, így Annának meg kell jelennie a tárgyalóte­remben, ahol először találja majd szemtől szembe magát azzal a férfival, aki miatt hónapokig rettegett.

Mint korábban megírtuk, a férfi augusztusb­an késsel érkezett a zenekar egyik budapesti koncertjér­e, ahol a biztonsági­ak elfogták, és azóta letartózta­tásban van. Kiderült, leküzdhete­tlen szexuális vágyat érez Anna iránt. Az elmeorvosi vizsgálat szerint személy iségzavarb­an szenved, kóros elmeállapo­ta ellenére azonban büntethető.

Pásztor Anna nem volt jelen a tárgyaláso­n, ám lapunk megkérdezt­e, milyen érzések kavarognak benne a döntés hallatán.

– Szerettem volna elke- r ül n i, hog y megadjam neki azt az elégtételt, hogy találkozno­m kelljen vele – kezdte az énekesnő, aki családjáva­l külföldre utazott.

– Sajnos úgy tűnik, elkerülhet­etlen, hogy a szemébe nézzek. Nem félek tőle, de nem örülök, hogy ott állunk majd egymástól pár méterre. Bár az elfogása után találkozni akartam vele, akkor nem engedték, most it t lesz a lehetőség, hog y elmondjam neki: hagyjon békén örökre.

A Blik k nek nyilatkozo­tt az énekesnő ügyvédje is.

– Nem a legszerenc­sésebb, hog y védencemne­k és zaklatóján­ak találkozni­a kell. Reméljük, hamarosan lezárul a tárgyalás, és szabadságv­esztéssel büntet i k a fé r f it , íg y

A nna minél hamarabb maga mögött hagyhatja ezt a lelkileg megterhelő időszakot – mondta a dr. Szilágyi Rolandot helyettesí­tő dr. Penke András.

P. Jozef ügyvédje nem tart attól, hogy bármi balul sülne el a szembesíté­s során.

– Ha ügyfelem mondjuk bocsánatot kér a bíróságon P. Jozef szerint viszonozta közeledésé­t az énekesnő az énekesnőtő­l, az már kifejezné, hogy megbánta a történteke­t – kezdte a kirendelt védő. – Védencem jól van, az édesanyja és a legjobb barátja Szlovákiáb­ól utazott ide a tárgyalásr­a, hogy támogassák őt.

 ??  ?? Változott a vallomás
Változott a vallomás
 ??  ??
 ??  ?? Nem örül
Pásztor Anna nem volt ott a tárgyaláso­n és szerette volna elkerülni a találkozás­t, de nem fél zaklatóját­ól
Nem örül Pásztor Anna nem volt ott a tárgyaláso­n és szerette volna elkerülni a találkozás­t, de nem fél zaklatóját­ól

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary