Blikk

Felkarolja­azOmega az X-Faktor döntőseit

A legendás énekes, Mecky kislánya teljesen belelkesül­t a duett hallatán

- Sz. Z. J.

BUDAPEST — Többszörös­en jó döntést hozott a Stolen Beat nevű duó azzal, hogy az Omega örökzöld slágerét, a Gyöngyhajú lányt adta elő az X-Faktor decemberi döntőjében. A műsorban második lett Buzás Bence (15) és Latyák Bence (19) formációja, az Omega menedzsere felfigyelt a tehetséges zenészpalá­ntákra.

– Új ízt tudtak adni ennek az emblematik­us dalnak, és mivel a Gyöngyhajú lány egyetlen Omega-koncertről sem hiányozhat, úgy döntöttünk, meghívjuk a két Bencét a februárban kezdődő Tűzvihar-turné egyik állomására, hogy velünk adják elő. Csak mondjanak egy napot, és a turnébuszb­a is szeretette­l várjuk őket – magyarázta Trunkos András, aki már meg is kezdte az egyeztetés­t.

A Stolen Beat tag jai a lig akarták elhinni, hogy az Omega felkarolta őket. – Ez annyira hihetetlen, hogy először arra gondoltam, valaki meg akar minket viccelni. Még most sem hiszem el – válaszolta Latyák Bence. – Én se tudom elhinni, hogy ez tényleg velünk történik. Nem sok ilyen pillanat adódik egy 15 éves álmodozó srác életében. Egyszerűen elképesztő! – áradozott Buzás Laci király (fent, jobbra) szigorú büntetést vezetett be, miután a lányok semmibe vették korábbi rendelkezé­seit, és az ágyában ugráltak Bence, és mindketten hangsúlyoz­ták, szüleik is nagyon meglepődte­k.

– A 12 éves lányom is elcsodálko­zott, hogy egy nála három évvel idősebb sráccal fogok duettezni, de már rágja a fülemet, hogy az időpont és a helyszín megvan-e már. Nekem már ezért megérte! – válaszolta megkeresés­ünkre Kóbor János „Mecky” (75), aki azt is szeretné tudni, a tiniduó miért

tekint előre a közös mun- pont a Gyöngyhajú lányt nevezte a fiatal tehetségek­et felvonulta­tó televíziós vetélkedő döntőjébe.

– Katartikus pillanatot akartunk okozni az X-Faktor döntőjében egy olyan dallal, amivel több korosztály­hoz is tudunk szólni. Erre a Gyöngyhajú lányt tartottuk a legmegfele­lőbbnek – magyaráztá­k a srácok, akik jövő héten egyeztetne­k a Kossuth- és Liszt Ferenc- díjas zenekarral. Februárban Kiskunmajs­án, Szegeden és Veszprémbe­n is színpadra lép az Omega, ezek közül választhat majd a Stolen Beat.

 ??  ?? Ezüst
A Stolen Beat lett tavaly a második helyezett az X-Faktorban
Munka Kóbor János
örömmel
kára
Ezüst A Stolen Beat lett tavaly a második helyezett az X-Faktorban Munka Kóbor János örömmel kára
 ??  ?? Szigor
Szigor
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary