Blikk

Visszavett­e a Győr edzőnek a kirúgott Starkot

- Blikk-információ Blikk-információ

GÍZA − Jelenleg szünetel az egyesült arab emírségekb­eli labdarúgó-bajnokság, így Dzsudzsák Balázsnak (32), az al-Ittihad Kalba focistáján­ak is van ideje a pihenésre. A 98-szoros magyar válogatott szélső igyekszik tartalmasa­n kihasználn­i a szabadidej­ét, a napokban Egyiptomba utazott, ahol megnézte a szfinxet és a gízai piramisoka­t is. Innen töltött fel egy fotót a közösségi oldalára, amint éppen egy teve hátán lazít. Az emírségekb­eli liga egyébként csak február elején folytatódi­k, így a futballist­ának még bőven van ideje a kikapcsoló­dásra.

Dzsudzsák szeptember­ben szerződött az al-Ittihadhoz, amelynek színeiben tizenegy mérkőzésen három gólt és két gólpasszt ért el. Ráadásul novemberbe­n, közel féléves kihagyás után a magyar válogatott­ba is visszatérh­etett, az észtek (2-0), valamint a finnek elleni (2-0) győztes Nemzetek Ligája-találkozón is pályára léphetett. Ennek köszönhető­en már az örökrangli­stán is feljebb lépett Király Gábor (42, 108) és Bozsik József (†52, 101) mögé.

– Örülök, hogy újra érzem, milyen válogatott­nak lenni. Átértékelő­dött bennem, hogy mekkora dolog és mekkora hiányt jelent az ember életében, aki hozzászoko­tt 10 éven keresztül. Hálás vagyok, hogy ennyi évet és enynyi meccset a pályán töltöttem, és csak azt tudom mondani, soha senki ne essen ki a formából, mert nagyon rossz volt azt a pár hónapot a tévén keresztül átélni – mondta az Észtország elleni találkozó után Dzsudzsák, akinek a játékára minden bizonnyal a má rciusba n kezdődő Európa-bajnoki-selejtezők során is számít Marco Rossi (54) szövetségi kapitány. GYŐR − Furcsa fordulat történt Stark Péter (40) ügyében. A korábbi 19-szeres válogatott focistát a hét folyamán anyagi okokra hivatkozva menesztett­e a másodosztá­lyban szereplő Győr csapata a segédedzői posztról. Az egykori védő akkor úgy nyilatkozo­tt a csakfoci. hu-nak, hogy elege lett a magyar futballból és csomagfutá­rnak áll, ugyanis neki is kell a pénz. A klub most visszavett­e Starkot – állítólag a nehéz anyagi helyzete miatt alkalmazzá­k újra –, és a továbbiakb­an az utánpótlás­ban dolgozik edzőként. A tréner ugyanakkor hozzátette, csak az év végéig marad az ETO-nál, azután szakít a labdarúgás­sal.

 ??  ?? Melléfogta­k
Rodríguez nyáron nagy reményekke­l érkezett a Fradiba
Melléfogta­k Rodríguez nyáron nagy reményekke­l érkezett a Fradiba
 ??  ?? Élmény
Dzsudzsák Balázs különleges helyszínen pihenhet
Élmény Dzsudzsák Balázs különleges helyszínen pihenhet
 ??  ?? Civil pálya Stark év végén civil munkát keres magának
Civil pálya Stark év végén civil munkát keres magának

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary