Blikk

Hawaiinélv­ezi azéletet Hosszú

-

MAKAHA — Hosszú Katinka (29) sosem volt a lazsálás híve, de most Hawaiin szórakozás­ra is adja a fejét, amellett, hogy készül a szezonra. A háromszoro­s olimpiai bajnok úszónő edzőtáboro­zni utazott, trénere, Petrov Árpád (35) is vele tartott.

Katinka szinte csak hallomásbó­l ismeri a pihenés szót, még a z au g u sz t u si glasgow-i Európa-bajnokság után is egyből nekiállt edzeni.

– Sokszor kérdezik tőlem, hogyan bírom ezt az őrült tempót. azt tudom erre mondani, hogy ha szeretném elérni a kitűzött céljaimat, akkor bizony áldozatoka­t kell hoznom – mondta korábban lapunknak Hosszú. De úgy tűnik, Hawaiin kicsit jobban be tudja osztani az idejét.

Közösségi oldalára rendszeres­en tölt fel fotókat az élményeirő­l. Részt vett egy tradicioná­lis Luau-partin, majd robogóval járta be az Oahu-szigetet, később pedig Gond

A Blikk tegnap írt arról, hogy elérhetetl­en lett az úszó honlapja Christel Simmsszel (28) közösen delfinekke­l úszkált az óceánban.

„Micsoda nap, úsztam ma a példaképei­mmel, a delfinekke­l a Makua Beachen,

köszi az élményt Christel!” – írta Facebook-oldalán Katinka, aki a szintén úszó Simmsszel együtt járt még korábban a Dél-kalifornai Egyetemre.

Az itthon zajló problémák a jelek szerint nem aggasztják. Hosszú minden fotóján mosolygós, jókedvűnek tűnik, pedig webáruháza, az ajándéktár­gyakat és ruhákat áruló ironstore.hu után a hivatalos internetes oldala, a katinkahos­szu.com is elérhetetl­enné vált – igaz, utóbbit csak átmenetile­g függesztet­te fel a szolgáltat­ó. Mindkét honlap az általa és a korábbi edzője és férje, Shane Tusup (30) által birtokolt Iron Corporatio­n Kft. tulajdonáb­an van, így az sem kizárt, hogy a weboldalak leállása mögött az amerikai áll. Az úszónő válófélben van Tusuppal, de már egyre kevesebb szál köti őt hozzá. Igaz, korábban alapított közös cégükben még továbbra sincs változás.

 ??  ?? Példaképek Hosszú Katinka példaképei a delfinek – most velük is úszhatott
egy jót
Példaképek Hosszú Katinka példaképei a delfinek – most velük is úszhatott egy jót
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary