Nyerjen a Blikk-kel!

Itt az új játék

BLIKK - - CÍMLAP - Blikk-információ

HÉHALOM—FENYŐHARASZTI — Még több mint két hétig lehet játszani a Blikk új játékán a 100 kilós disznóért és a 3 napos wellnesshétvégéért, de jobb időben kitalálni, hogyan is lehet majd megbolondítva felejthetetlenné tenni a győztesek disznótorát. Ki más is tudhatná jobban a választ erre, mint egy győztes, egy böllér bajnok.

Schoblocher

I s t v á n (61) é s csapata nyerte a tavalyi héhalmi böllérbajnokságot, most pedig tippeket adott a Legyen malaca! játék leendő győzteseinek, hogyan lehet jó disznótort csinálni.

– Mi úgy rendeztük be a versenyen az udvarunkat, mintha az valóban egy falusi porta lenne a régmúltból. Kellett még hozzá egy jó csapat, olyan tagokkal, akik ezt tényleg szeretik csinálni, és segítenek egymásnak, ezek az alapvető feltételei a jókedvnek. Odafigyeltünk a szakmai részletekre, például hagyományosan szalmával pörzsöltük a disznót. Mindehhez hozzáadtunk egy különlegességet, palócos krumplilaskát sütöttün k . Krumpli és liszt keveréke, amit összegyúrva, kerek lapokká nyújtva egy régi sparhelton sütöttünk meg. Ezt vég ül mindenk i ízlés szerint töltheti meg töpörtyűkrémmel, hagymás sült vérrel vagy lekvárral, de valaki csak zsírral kenegette. Ha tehetik, ezt mindenképp vegyék be a programba a nyertesek – javasolta a böllérbajnok.

Első osztályú Schoblocher István böllérként a csúcsra ért, s elárulta sikerei titkát is

Késelő A Blikk malaca nyerteseinek profi böllérek dolgozzák fel az ínyencségeket

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.