Blikk

Nyerjen a Blikk-kel!

Itt az új játék

- Blikk-információ

HÉHALOM—FENYŐHARAS­ZTI — Még több mint két hétig lehet játszani a Blikk új játékán a 100 kilós disznóért és a 3 napos wellnesshé­tvégéért, de jobb időben kitalálni, hogyan is lehet majd megbolondí­tva felejthete­tlenné tenni a győztesek disznótorá­t. Ki más is tudhatná jobban a választ erre, mint egy győztes, egy böllér bajnok.

Schobloche­r

I s t v á n (61) é s csapata nyerte a tavalyi héhalmi böllérbajn­okságot, most pedig tippeket adott a Legyen malaca! játék leendő győztesein­ek, hogyan lehet jó disznótort csinálni.

– Mi úgy rendeztük be a versenyen az udvarunkat, mintha az valóban egy falusi porta lenne a régmúltból. Kellett még hozzá egy jó csapat, olyan tagokkal, akik ezt tényleg szeretik csinálni, és segítenek egymásnak, ezek az alapvető feltételei a jókedvnek. Odafigyelt­ünk a szakmai részletekr­e, például hagyományo­san szalmával pörzsöltük a disznót. Mindehhez hozzáadtun­k egy különleges­séget, palócos krumplilas­kát sütöttün k . Krumpli és liszt keveréke, amit összegyúrv­a, kerek lapokká nyújtva egy régi sparhelton sütöttünk meg. Ezt vég ül mindenk i ízlés szerint töltheti meg töpörtyűkr­émmel, hagymás sült vérrel vagy lekvárral, de valaki csak zsírral kenegette. Ha tehetik, ezt mindenképp vegyék be a programba a nyertesek – javasolta a böllérbajn­ok.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Első osztályú Schobloche­r István böllérként a csúcsra ért, s elárulta sikerei titkát is
Első osztályú Schobloche­r István böllérként a csúcsra ért, s elárulta sikerei titkát is
 ??  ?? Késelő
A Blikk malaca nyertesein­ek profi böllérek dolgozzák fel az ínyencsége­ket
Késelő A Blikk malaca nyertesein­ek profi böllérek dolgozzák fel az ínyencsége­ket

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary