Mentőautó fékezte meg az ámokfutót

BLIKK - - AKTUÁLIS - Blikk-információ

SZOMBATHELY — Két utcában tört össze autókat, s majdnem egy gyalogost is elütött az a sofőr, akinek útját végül egy mentőautó állta el. A filmbe illő ámokfutásról a 112press. hu számolt be.

Eszerint a Mercedes először egy parkoló Fiattal ütközött, kitörte annak kerekét, és még egy elektromos szekrényt is megrongált. A sofőr ezután elhajtott a helyszínről, ám nem jutott messzire.

Néhány utcával arrébb egy Audinak is nekiment, melynek szintén kerekét törte. Ám még ez sem volt elegendő ahhoz, hogy az ámokfutót megállítsa: a Mercedes, egy fa mellett elhajtva, csaknem a kerítéshez préselt egy ott álló fiatalembert. Itt tartott pár másodperc pihenőt, a gázolást megúszó fiatalember a kocsihoz is lépett, ám a zavart tekintetű sofőr ismét elhajtott. Ezúttal autóját már megviselték a történtek, és csak körülbelül 30-40 kilométer/órás sebességgel tudott továbbhajtani.

Az összetört elejű, már csak felnin guruló autós ámokfutásának egy mentő vetett véget: szorosan a kocsi elé, míg a mögé egy másik autós állt. Perceken belül a rendőrök is a helyszínre értek, és előállították a szombathelyi sofőrt.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.