Blikk

Zalatnay Cini: Remélem, megélem, hogy táncdalfes­ztiválon énekelek Szent a béke

A rajongóina­k nagyon hiányzott Cini a retró buliról, volt, aki visszaadta a jegyét

- Sz. F. F.

BUDAPEST — Fergeteges bulira sikeredett az 50+ Táncda l feszt ivá l-show a Papp László Sportaréná­ban, de mégis volt hiányérzet a nézőkben. A koncerten olyan sztárok idézték meg a régi időket, mint Koós János (81), Kovács Kati (74), Soltész Rezső (73) vagy Poór Péter (74). Azonban sokan hiányolták a tavalyi show egyik legnépszer­űbb fellépőjét, Zalatnay Cinit (71), aki az idén nem lépett színpadra.

– Természete­sen ha meghívnak, elmentem volna, hiszen ez az életem. Nagyon sokan írtak nekem, hogy visszaadtá­k a jegyüket, amikor látták, nem leszek a fellépők között. A Retro Rádióban DJ Dominique is kifejtette a véleményét, hogy nincs Zalatnay nélkül táncdalfes­ztivál – nyilatkozt­a megkeresés­ünkre Cini. – Nekem is hiányzott a közönség, de remélem, megélem még, hogy táncdalfes­ztiválon énekelek!

Az énekes szombaton Korda György (80) nyolcvanad­ik születésna­pi buliján volt.

– Elmentem ünnepelni a Gyuri bácsit, akit imádok. Jó volt együtt lenni Feke Palival, Marcelliná­val, Nacsa Olivérrel és a többiekkel – mondta Zalatnay Sarolta.

A fesztivál szervezői meg- Többen felvetetté­k, Kovács

Kati miatt nem hívták meg a koncertre Cinit.

– Amikor felkértek, nem tudtam, ki lép majd fel, és ki nem. Sok szeretette­l üdvözlöm Cinit, nekem mindig ő volt az egyik kedvencem, és soha nem volt konfliktus­unk – árulta el Kovács Kati.

Koós János nem egyedül

ment a koncertre, lánya,

Réka (középen) szintén

énekelt, és felesége, Dékány Sarolta is elkísérte a nagy bulira indokolták, miért nem volt ott Cini a fellépők között.

"Sokak kérdésére válaszolva szeretnénk eloszlatni a kételyeket. Zalatnay Sarolta nem személyes okokból kifolyólag nem lép fel az idei koncerten, továbbra is nagy tisztelői vagyunk a Művésznőne­k, és a jövőbeni együttműkö­dés lehetősége továbbra is fennáll" – írták az esemény közösségi oldalán korábban.

A szombati bulin íg y is fantasztik­us volt a hangulat. Koós János több puszit is kiosztott kollégáina­k.

– A feleségem tudja, csak kedveskede­k, nem udvarolok. Negyvenöt éve a nejem, és remélem, hogy még negyvenöt évig az marad – viccelődöt­t Koós. Koós János puszival köszöntött­e kollégáját, Kovács Katit

pett a koncerten, idén

közös szelfi-

 ??  ?? Nagy csapat
A régi idők nagy énekesei, valamint a fiatalabb generáció is színpadra lépett Kimaradt
Zalatnay
valy fellé-
kimaradt a
buliból
Fotó Csonka András
elkapta egy
Nagy csapat A régi idők nagy énekesei, valamint a fiatalabb generáció is színpadra lépett Kimaradt Zalatnay valy fellé- kimaradt a buliból Fotó Csonka András elkapta egy
 ??  ?? Család
Puszi Csinos
Muri Enikő csinos, merész fellépőruh­ában állt a színpadra
Család Puszi Csinos Muri Enikő csinos, merész fellépőruh­ában állt a színpadra
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? re Soltész
Rezsőt
re Soltész Rezsőt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary