Zalatnay Cini: Remélem, megélem, hogy táncdalfesztiválon énekelek Szent a béke

A rajongóinak nagyon hiányzott Cini a retró buliról, volt, aki visszaadta a jegyét

BLIKK - - SZTÁROK ÉS SZTORIK - Sz. F. F.

BUDAPEST — Fergeteges bulira sikeredett az 50+ Táncda l feszt ivá l-show a Papp László Sportarénában, de mégis volt hiányérzet a nézőkben. A koncerten olyan sztárok idézték meg a régi időket, mint Koós János (81), Kovács Kati (74), Soltész Rezső (73) vagy Poór Péter (74). Azonban sokan hiányolták a tavalyi show egyik legnépszerűbb fellépőjét, Zalatnay Cinit (71), aki az idén nem lépett színpadra.

– Természetesen ha meghívnak, elmentem volna, hiszen ez az életem. Nagyon sokan írtak nekem, hogy visszaadták a jegyüket, amikor látták, nem leszek a fellépők között. A Retro Rádióban DJ Dominique is kifejtette a véleményét, hogy nincs Zalatnay nélkül táncdalfesztivál – nyilatkozta megkeresésünkre Cini. – Nekem is hiányzott a közönség, de remélem, megélem még, hogy táncdalfesztiválon énekelek!

Az énekes szombaton Korda György (80) nyolcvanadik születésnapi buliján volt.

– Elmentem ünnepelni a Gyuri bácsit, akit imádok. Jó volt együtt lenni Feke Palival, Marcellinával, Nacsa Olivérrel és a többiekkel – mondta Zalatnay Sarolta.

A fesztivál szervezői meg- Többen felvetették, Kovács

Kati miatt nem hívták meg a koncertre Cinit.

– Amikor felkértek, nem tudtam, ki lép majd fel, és ki nem. Sok szeretettel üdvözlöm Cinit, nekem mindig ő volt az egyik kedvencem, és soha nem volt konfliktusunk – árulta el Kovács Kati.

Koós János nem egyedül

ment a koncertre, lánya,

Réka (középen) szintén

énekelt, és felesége, Dékány Sarolta is elkísérte a nagy bulira indokolták, miért nem volt ott Cini a fellépők között.

"Sokak kérdésére válaszolva szeretnénk eloszlatni a kételyeket. Zalatnay Sarolta nem személyes okokból kifolyólag nem lép fel az idei koncerten, továbbra is nagy tisztelői vagyunk a Művésznőnek, és a jövőbeni együttműködés lehetősége továbbra is fennáll" – írták az esemény közösségi oldalán korábban.

A szombati bulin íg y is fantasztikus volt a hangulat. Koós János több puszit is kiosztott kollégáinak.

– A feleségem tudja, csak kedveskedek, nem udvarolok. Negyvenöt éve a nejem, és remélem, hogy még negyvenöt évig az marad – viccelődött Koós. Koós János puszival köszöntötte kollégáját, Kovács Katit

pett a koncerten, idén

közös szelfi-

Nagy csapat A régi idők nagy énekesei, valamint a fiatalabb generáció is színpadra lépett Kimaradt Zalatnay valy fellé- kimaradt a buliból Fotó Csonka András elkapta egy

Család Puszi Csinos Muri Enikő csinos, merész fellépőruhában állt a színpadra

re Soltész Rezsőt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.