Kérdés válasz

BLIKK - - SZTÁROK ÉS SZTORIK - Sz. B.

A korábbi tévés már hosszú évek óta él Hamburgban férjével és kislányával, Borával. Íróként találta meg a saját hangját, hamarosan megjelenik hetedik regénye. Olykor hazautazik Budapestre, hogy írásait népszerűsítse, de szívesebben ingázna sűrűbben. Emellett életmódot is váltott az utóbbi időben, szigorúan diétázik.

Nemsokára megjelenik az új könyve, mit lehet róla tudni?

– Február végén kerül majd a boltokba a Szárnyaszegett pillangók című írásom, amely a hetedik regényem lesz. A történet egy Bangkokban játszódó romantikus krimi. És mivel nagyon sokszor jártam már Thaiföldön, ezért igen hiteles, valódi a történet.

Úgy tűnik, sokat fogyott az elmúlt időszakban, ho- – Inzulinrezisztenciát diagnosztizáltak nálam, ami ellen szigorú diétával lehet csak felvenni a harcot. A képek sajnos csalhatnak. Valóban beindult ugyan végre egy lassú fogyás nálam, de az igazság az, még hosszú út áll előttem. Nem az a célom, hogy elérjem a régi, képernyős formámat, ahogy a legtöbben emlékeznek rám, de szeretnék még jó néhány kilót leadni abból, ami az elmúlt időszakban felszaladt.

– Nagyon jól érzi magát, eleven és érdek lődő g yerek. Most éppen ünnepségre készülünk, ezért sürgök-forgok a konyhában, mert érkeznek a vendégek a kislányom tizedik születésnapi zsúrjára, amit már ő is nagyon várt.

gyan sikerült megszabadulni a pluszkilóktól? Hogy van a kislánya, Bora? Buli A rapper a buli hevében felemelte egy fiatal rajongóját, és úgy ropták a dalra Koncert Majka és együttese a 100 Tagú Cigányzenekarral adott közös koncerteket Csörögtek Az egyik hölggyel táncra is perdült a nézőtéren a

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.