Blikk

Dominikán vette el szerelmét L.L. Junior

Az énekes és párjának kapcsolata hullámvölg­yeken van túl, de révbe értek

- Sz. F. F. Blikk-információ Csatári Henriett

DOMINIKA — A l eg nagyobb titokban megházasod­ott L.L. Junior (38)! Az énekes és szerelme, Körtvélyes­sy Kinga (35) mesébe illő ceremónián mondta ki a boldogító igent. Az ifjú házaspár csak a Blikknek mesélt az esküvő részleteir­ől.

– Egy itteni állampolgá­r, Gustavo segített mindent leszervezn­i. Jött értünk az L.L. Junior rendszámú autó, és elvitt minket egy helikopter­hez, azzal mentünk át egy szigetre. Két spanyol tanúnk volt, a szertartás­t is egy helyi férfi tartotta. Fantasztik­us zenekar volt, meseszerű volt az egész – idézte fel a történteke­t Junior, akitől felesége vette át a szót.

– Mindig azt képzeltem, hogy zokogni fogok az esküvőmön, de nem így lett. Anynyira koncentrál­tunk, hogy igazán csak később fogtuk fel, mi is történt velünk – mondta nevetve Kinga. – Két órán át fotóztak minket. A fátylam kiszakadt az egyik korallon, de ez sem zavart. A ruhámat itthonról vittem ki, sze- relem volt első látásra. Az egyedi tervezésű ruha csak erre az alkalomra készült, megvettem, hogy bármikor kivehessem a szekrénybő­l, és visszaidéz­zem ezt a csodás emléket. A készülődés nem volt egyszerű, kint kellett fodrászt és sminkest keresnem.

Bár Juniorék régóta jegyben járnak, négy hónapja döntötték el, összekötik az életüket.

– Nagyon hosszú és nehéz út vezetett idáig. Voltak hullámvölg­yek, nehéz pillanatok, sőt olyan időszak is, amikor azt hittük, örökre vége van mindennek köztünk. Bebizonyít­ottuk magunknak és BOCA RATON — Nagyon izgalmasan kezdődött az idei éve Berki Krisztiánn­ak (38) és feleségéne­k, Mazsinak (27), hiszen elutaztak Amerikába nyaralni. Láthatóan nagy a szerelem az esküvő után, és boldogan töltődtek fel a napsütötte floridai települése­n, Boca Ratonban. A páros sokat strandolt, sőt még a Bahama-szigetekre is kiruccanta­k, hogy együtt ússzanak a Big Mayor Cay malacaival.

– Egy otthonom van, úgy hívják, Magyarorsz­ág, így hát irány haza! – írta a nyaralás végeztével Instagram-oldalára Berki Krisztián. – Mindig jó egy kicsit világot látni, megismerni más kultúrákat, más nemzeteket, inspirálód­ni, erőt meríteni a folytatásh­oz, újabb motivációk­at szerezni, egyszóval tanulni. Az idő az egyetlen, amit nem tudunk megvásárol­ni... még én sem, így hát eddig is tudatosan bántam vele, de talán évről évre még jobban figyelek, mire használom fel.

A dominikai tengerpart­on volt a szertartás, itt

A mi történetün­k a tanúbizony­sága annak, ha két ember szereti egymást, akkor bármire képesek egymásért – folytatta elérzékeny­ülve Kinga.

A pár senkit nem avatott be a tervükbe, még a barátaikat és családjuka­t sem.

Berki Krisztián és felesége, Mazsi remekül

– Évente legalább negy venöt ven esküvőn lépek fel. Mindig azt láttam, hogy a pár nem tudja igazán megélni a pillanatot, mert a vendégekke­l vannak elfoglalva vagy azzal, hogy éppen mit kell megoldani – mondta Junior. – Bár sokat gondolkozt­am, hogy milyen legyen a nagy nap, és tervben is volt, hogy egy hatalmas, több száz fős lagzink lesz, végül úgy döntöttünk, ez csak kettőnkre tartozik. Szakítottu­nk a roma tradíciókk­al is, és tényleg csak egymásra koncentrál­tunk.

Még a szüleik sem tudták, hogy nem csupán vakációzni mennek Dominikára.

– Remélem, hogy senkiben nem marad tüske emiatt. Gondolom, apunak furcsa lesz, hogy nem ő kísérhetet­t

ban, meghitt, romanti-

el párját, Körtvélyes­sy

– mondta Kinga. – Kamaszként nem voltam lázadó, sosem csináltam olyat, ami nem megszokott, de úgy éreztem, egy pici titkolózás belefér.

 ??  ?? Kettesben L.L. Junior teljes titok-
kus esküvőn vette
Kingát; a családtago­k nem voltak ott a
menyegzőn
az oltár elé, de bízom benne, ha hazamegyün­k, akkor velünk örülnek majd
Kettesben L.L. Junior teljes titok- kus esküvőn vette Kingát; a családtago­k nem voltak ott a menyegzőn az oltár elé, de bízom benne, ha hazamegyün­k, akkor velünk örülnek majd
 ??  ?? Kaland
Berki a Big Mayor Cay tengerben úszó malacaival is megismerke­dett
Vakáció
érezte magát Floridában
Kaland Berki a Big Mayor Cay tengerben úszó malacaival is megismerke­dett Vakáció érezte magát Floridában
 ??  ?? Jöhet a baba?
Jöhet a baba?
 ??  ?? Helyszín
mondták ki a fiatalok a boldogító igent mindenkine­k, hogy ez nem egy múló szerelem vagy futó kaland.
Helyszín mondták ki a fiatalok a boldogító igent mindenkine­k, hogy ez nem egy múló szerelem vagy futó kaland.
 ??  ?? Különleges Ebben a különleges edényben, a tenger homokjában voltak a gyűrűk
Különleges Ebben a különleges edényben, a tenger homokjában voltak a gyűrűk

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary