Dominikán vette el szerelmét L.L. Junior

Az énekes és párjának kapcsolata hullámvölgyeken van túl, de révbe értek

BLIKK - - SZTÁROK ÉS SZTORIK - Sz. F. F. Blikk-információ Csatári Henriett

DOMINIKA — A l eg nagyobb titokban megházasodott L.L. Junior (38)! Az énekes és szerelme, Körtvélyessy Kinga (35) mesébe illő ceremónián mondta ki a boldogító igent. Az ifjú házaspár csak a Blikknek mesélt az esküvő részleteiről.

– Egy itteni állampolgár, Gustavo segített mindent leszervezni. Jött értünk az L.L. Junior rendszámú autó, és elvitt minket egy helikopterhez, azzal mentünk át egy szigetre. Két spanyol tanúnk volt, a szertartást is egy helyi férfi tartotta. Fantasztikus zenekar volt, meseszerű volt az egész – idézte fel a történteket Junior, akitől felesége vette át a szót.

– Mindig azt képzeltem, hogy zokogni fogok az esküvőmön, de nem így lett. Anynyira koncentráltunk, hogy igazán csak később fogtuk fel, mi is történt velünk – mondta nevetve Kinga. – Két órán át fotóztak minket. A fátylam kiszakadt az egyik korallon, de ez sem zavart. A ruhámat itthonról vittem ki, sze- relem volt első látásra. Az egyedi tervezésű ruha csak erre az alkalomra készült, megvettem, hogy bármikor kivehessem a szekrényből, és visszaidézzem ezt a csodás emléket. A készülődés nem volt egyszerű, kint kellett fodrászt és sminkest keresnem.

Bár Juniorék régóta jegyben járnak, négy hónapja döntötték el, összekötik az életüket.

– Nagyon hosszú és nehéz út vezetett idáig. Voltak hullámvölgyek, nehéz pillanatok, sőt olyan időszak is, amikor azt hittük, örökre vége van mindennek köztünk. Bebizonyítottuk magunknak és BOCA RATON — Nagyon izgalmasan kezdődött az idei éve Berki Krisztiánnak (38) és feleségének, Mazsinak (27), hiszen elutaztak Amerikába nyaralni. Láthatóan nagy a szerelem az esküvő után, és boldogan töltődtek fel a napsütötte floridai településen, Boca Ratonban. A páros sokat strandolt, sőt még a Bahama-szigetekre is kiruccantak, hogy együtt ússzanak a Big Mayor Cay malacaival.

– Egy otthonom van, úgy hívják, Magyarország, így hát irány haza! – írta a nyaralás végeztével Instagram-oldalára Berki Krisztián. – Mindig jó egy kicsit világot látni, megismerni más kultúrákat, más nemzeteket, inspirálódni, erőt meríteni a folytatáshoz, újabb motivációkat szerezni, egyszóval tanulni. Az idő az egyetlen, amit nem tudunk megvásárolni... még én sem, így hát eddig is tudatosan bántam vele, de talán évről évre még jobban figyelek, mire használom fel.

A dominikai tengerparton volt a szertartás, itt

A mi történetünk a tanúbizonysága annak, ha két ember szereti egymást, akkor bármire képesek egymásért – folytatta elérzékenyülve Kinga.

A pár senkit nem avatott be a tervükbe, még a barátaikat és családjukat sem.

Berki Krisztián és felesége, Mazsi remekül

– Évente legalább negy venöt ven esküvőn lépek fel. Mindig azt láttam, hogy a pár nem tudja igazán megélni a pillanatot, mert a vendégekkel vannak elfoglalva vagy azzal, hogy éppen mit kell megoldani – mondta Junior. – Bár sokat gondolkoztam, hogy milyen legyen a nagy nap, és tervben is volt, hogy egy hatalmas, több száz fős lagzink lesz, végül úgy döntöttünk, ez csak kettőnkre tartozik. Szakítottunk a roma tradíciókkal is, és tényleg csak egymásra koncentráltunk.

Még a szüleik sem tudták, hogy nem csupán vakációzni mennek Dominikára.

– Remélem, hogy senkiben nem marad tüske emiatt. Gondolom, apunak furcsa lesz, hogy nem ő kísérhetett

ban, meghitt, romanti-

el párját, Körtvélyessy

– mondta Kinga. – Kamaszként nem voltam lázadó, sosem csináltam olyat, ami nem megszokott, de úgy éreztem, egy pici titkolózás belefér.

Kettesben L.L. Junior teljes titok- kus esküvőn vette Kingát; a családtagok nem voltak ott a menyegzőn az oltár elé, de bízom benne, ha hazamegyünk, akkor velünk örülnek majd

Kaland Berki a Big Mayor Cay tengerben úszó malacaival is megismerkedett Vakáció érezte magát Floridában

Jöhet a baba?

Helyszín mondták ki a fiatalok a boldogító igent mindenkinek, hogy ez nem egy múló szerelem vagy futó kaland.

Különleges Ebben a különleges edényben, a tenger homokjában voltak a gyűrűk

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.