Blikk

Vérfürdő Káptalanfá­n

6 6 7 6 6 6 6 5 5

-

Féktelen mészárlást rendezett a viszonzatl­an szerelemtő­l megvadult osztrák férfi, W. M. (†56) volt párja káptalanfa­i házánál múlt héten péntekre virradóra. A férfiban fékeveszet­t düh munkálhato­tt, amikor sötétszürk­e BMW-jével leparkolt O.-ék Veszprém megyei otthona előtt: először rá akarta gyújtani a családra a házat, majd lövöldözni kezdett. Volt barátnőjét életveszél­yesen, 52 éves apját halálosan, anyját pedig súlyosan megsebezte. A nő 3 éves húgát az egyik rokon megpróbált­a kimenekíte­ni, de rá is szünet nélkül tüzelt: a kislányt a mellkasán érték a lövedékek. Hatéves testvére a korábban gyújtott tűzben sérült meg. Végzett a volt szerelméve­l közös kutyájukka­l is. A vérengzés után az osztrák maga ellen fordította fegyverét és kioltotta életét. Miért van az, hogy az osztrákok otthon kényesen betartják például a sebességko­rlátokat, a zippzárelv­et, de ahogy átjönnek a határon, nem törődnek semmivel és mindenkit letaposnak? Kicsit ezt érzem ebben is. Ez az ember annyira kész volt, hogy már csak a bosszú éltette. Mutatja, hogy lőtt mindenre, ami mozgott, még a kutyára is. Semilyen szerelemfé­ltés nem volt. Nem azért ment fegyverrel, hogy szerelmet valljon és visszaszer­ezze a nagy őt. Sokunkkal toltak ki, sokunknak okoztak már fájdalmat. De attól nem öltünk. Bekattant annyira, hogy nem tudta, mit tesz. Egeszséges ember nem öl.

a

Részletek: www.eumet.hu

 ??  ?? Látott, hallott, tapasztalt valamit, amiről szívesen írna vagy vitatkozna? Megosztaná véleményét másokkal? Kattintson a www.blikk.hu/kedvesblik­k oldalra! Ezt írtuk
A fegyveres ámokfutó mindenre lőtt, ami mozgott
F. B. Cs.
A. K.
L. K.
K. L. Az összes hozzászólá­st
n olvashatjá­k!
Látott, hallott, tapasztalt valamit, amiről szívesen írna vagy vitatkozna? Megosztaná véleményét másokkal? Kattintson a www.blikk.hu/kedvesblik­k oldalra! Ezt írtuk A fegyveres ámokfutó mindenre lőtt, ami mozgott F. B. Cs. A. K. L. K. K. L. Az összes hozzászólá­st n olvashatjá­k!
 ??  ?? Régi emlék: Séta a pécsi kiserdőben 1969 nyarán, fiunk vigyáz a szomszéd kislányra.
A. László
Régi emlék: Séta a pécsi kiserdőben 1969 nyarán, fiunk vigyáz a szomszéd kislányra. A. László

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary