NAPI HOROSZKÓP

BLIKK - - HOROSZKÓP – MŰSOR - Végh Nóra

Kos

03. 21.–04. 20.

Egy ötletének köszönhetően igen népszerűvé válhat. Az uralkodó bolygóját érő vénuszi trigon jó helyzetbe hozhatja: szerelmesebbnek, szebbnek érezheti magát, ráadásul úgy, hogy ez a komolyságán mit sem változtat.

Bika

04. 21.–05. 20.

Minden bátorságát össze kell szednie ma, hogy egy megpróbáltatáson szerencsésen túllehessen. A Szaturnusz hatására a munka frontján tüntetheti ki magát, az Uránusz fényszöge szerint egy újszerű megoldással.

Ikrek

05. 21.–06. 21.

Eddig híján volt a határozott elképzeléseknek. Mostanra viszont végre tisztázni tudja a helyzetét, és ez a kapott tisztánlátás egyértelmű cselekvésekre is sarkallja. Uralkodó bolygóját a Nap, a Szaturnusz és a Plútó is támogatja.

Rák

06. 22.–07. 22.

Mától uralkodó bolygója kedvező fényszögben áll a szerelembolygóval és a változásokat hozó Uránusszal is. Ez akár egy kapcsolat kezdetét is elhozhatja, de minimum jó lehetőséget teremt az érzelmi megújulásra.

Oroszlán

07. 23.–08. 22.

Az uralkodó bolygóját érő uránuszi kvadrát miatt úgy érezheti, a világ elmúlt ön felett, képtelen és nem is akar lépést tartani a korral, amelynek szelleme, annyira távol állnak az ön lelkivilágától. Nem legyen ilyen merev.

Szűz

JANUÁR 14.

08. 23.–09. 22.

Érzelmi életében kezd eluralkodni a káosz. Ezt azonban vegye jó jelnek: lehetőség ez arra, hogy mindent az alapoktól kiindulva kezdjen újra. A Plútó segíthet, hogy kitakarítson a párkapcsolatából mindent, ami nem odaillő.

Mérleg

09. 23.–10. 22.

Az uralkodó bolygóját érő kedvező fényszögek hatására úgy érzi, új lehetőséget kapott a sorstól. Igaz, ez azt is jelentheti egyben, hogy mostantól sokkal kitartóbbnak kell lennie. De mégis, mintha egy rossz szérián lenne túl…

Skorpió

10. 23.–11. 21.

Uralkodó bolygója ma igen kedvező helyzetben van: a tisztánlátó Nappal és a mélyen értelmező Szaturnusszal, az okos Merkúrral is együtt áll. Jó nap ez a tárgyalásokra, üzletkötésre, akkor is, ha eladni, vásárolni szeretne.

Nyilas

11. 22.–12. 21.

A szokásosnál is bőségesebben ellátják feladatokkal, de örüljön, mert ez a próbatét nagy lehetőség is egyben. A jegyében járó Jupiter a Vénusszal alkot kedvező fényszöget: a nagy szerencsebolygó ma duplán hat.

Bak

12. 22.–01. 19.

A jegyében járó Szaturnusz ismételten arra figyelmezteti, hogy hatalmas nyomás nehezedik a vállára, és komoly erőfeszítéseket kell tennie annak érdekében, hogy minden elvárásnak és feladatnak meg tudjon felelni.

Vízöntő

01. 20.–02. 18.

Nem feltétlenül önnek kell kitalálnia mások helyett, mik legyenek az életcéljai. Ez még akkor is így igaz, ha az illető erre felkéri, esetleg élete párja vagy a gyermeke az. Az ilyen döntés idővel kétélű fegyvernek bizonyulhat.

Halak

02. 19.–03. 20.

Ma a szokásosnál is joviálisabbnak mutatkozhat, minthogy uralkodó bolygója a nyájas Jupiterrel alkot jó fényszöget. Így nem csoda, hogy sikere van, s nemcsak az emberek tetszését, de akár a csodálatukat is elnyerheti.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.