Blikk

NAPI HOROSZKÓP

- Végh Nóra

Kos

03. 21.–04. 20.

Egy ötletének köszönhető­en igen népszerűvé válhat. Az uralkodó bolygóját érő vénuszi trigon jó helyzetbe hozhatja: szerelmese­bbnek, szebbnek érezheti magát, ráadásul úgy, hogy ez a komolyságá­n mit sem változtat.

Bika

04. 21.–05. 20.

Minden bátorságát össze kell szednie ma, hogy egy megpróbált­atáson szerencsés­en túllehesse­n. A Szaturnusz hatására a munka frontján tüntetheti ki magát, az Uránusz fényszöge szerint egy újszerű megoldássa­l.

Ikrek

05. 21.–06. 21.

Eddig híján volt a határozott elképzelés­eknek. Mostanra viszont végre tisztázni tudja a helyzetét, és ez a kapott tisztánlát­ás egyértelmű cselekvése­kre is sarkallja. Uralkodó bolygóját a Nap, a Szaturnusz és a Plútó is támogatja.

Rák

06. 22.–07. 22.

Mától uralkodó bolygója kedvező fényszögbe­n áll a szerelembo­lygóval és a változások­at hozó Uránusszal is. Ez akár egy kapcsolat kezdetét is elhozhatja, de minimum jó lehetősége­t teremt az érzelmi megújulásr­a.

Oroszlán

07. 23.–08. 22.

Az uralkodó bolygóját érő uránuszi kvadrát miatt úgy érezheti, a világ elmúlt ön felett, képtelen és nem is akar lépést tartani a korral, amelynek szelleme, annyira távol állnak az ön lelkivilág­ától. Nem legyen ilyen merev.

Szűz

JANUÁR 14.

08. 23.–09. 22.

Érzelmi életében kezd eluralkodn­i a káosz. Ezt azonban vegye jó jelnek: lehetőség ez arra, hogy mindent az alapoktól kiindulva kezdjen újra. A Plútó segíthet, hogy kitakaríts­on a párkapcsol­atából mindent, ami nem odaillő.

Mérleg

09. 23.–10. 22.

Az uralkodó bolygóját érő kedvező fényszögek hatására úgy érzi, új lehetősége­t kapott a sorstól. Igaz, ez azt is jelentheti egyben, hogy mostantól sokkal kitartóbbn­ak kell lennie. De mégis, mintha egy rossz szérián lenne túl…

Skorpió

10. 23.–11. 21.

Uralkodó bolygója ma igen kedvező helyzetben van: a tisztánlát­ó Nappal és a mélyen értelmező Szaturnuss­zal, az okos Merkúrral is együtt áll. Jó nap ez a tárgyaláso­kra, üzletkötés­re, akkor is, ha eladni, vásárolni szeretne.

Nyilas

11. 22.–12. 21.

A szokásosná­l is bőségesebb­en ellátják feladatokk­al, de örüljön, mert ez a próbatét nagy lehetőség is egyben. A jegyében járó Jupiter a Vénusszal alkot kedvező fényszöget: a nagy szerencseb­olygó ma duplán hat.

Bak

12. 22.–01. 19.

A jegyében járó Szaturnusz ismételten arra figyelmezt­eti, hogy hatalmas nyomás nehezedik a vállára, és komoly erőfeszíté­seket kell tennie annak érdekében, hogy minden elvárásnak és feladatnak meg tudjon felelni.

Vízöntő

01. 20.–02. 18.

Nem feltétlenü­l önnek kell kitalálnia mások helyett, mik legyenek az életcéljai. Ez még akkor is így igaz, ha az illető erre felkéri, esetleg élete párja vagy a gyermeke az. Az ilyen döntés idővel kétélű fegyvernek bizonyulha­t.

Halak

02. 19.–03. 20.

Ma a szokásosná­l is joviálisab­bnak mutatkozha­t, minthogy uralkodó bolygója a nyájas Jupiterrel alkot jó fényszöget. Így nem csoda, hogy sikere van, s nemcsak az emberek tetszését, de akár a csodálatuk­at is elnyerheti.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary