Blikk

145 millióért vett ruhákat Meghan

Sussex hercegnő- je kínosan ügyel rá, hogy mindig a legfris- sebb divatot kövesse

- Sz. Zs.

LONDON — Imád ruhákat vásárolni Meghan Markle (37). A sussexi hercegnő csillagász­ati összegeket költ ruhatára frissítésé­re, csak tavaly egymaga több pénzből öltözködöt­t, mint az egész királyi család. Amióta Harry herceg (34) felesége lett, arra törekszik, hogy szépségben lekörözze sógornőjét, Katalint (37).

– A cambridge-i hercegnőne­k többek között az sem tetszik, hogy habár eddig ő volt a legjobban öltözött hölgy a famíliában, ám Meghan olykor kihívó öltözködés­ével teljesen elvonta a figyelmet róla – jegyezte meg egy bennfentes.

Szemet szúrt a divatszaké­rtőknek, hogy nem telt el 2018ben egy hét sem, hogy Meghan valamilyen egyedi ruhaköltem­énnyel ne hívta volna fel magára a figyelmet. Ezért utánanézte­k, mekkora összeget fordítanak az európai királyi családok a divatra.

Magasan Meghan Markle költötte tavaly a legtöbbet márkás ruhákra, cipőkre és kiegészítő­kre, körülbelül 145 millió forintnak megfelelő összegben vásárolt be.

– Egyedül ötször többet költött, mint az őt követő hercegi feleségek. Ráadásul a szakértők szerint ennél jóval magasabb lehet a végösszeg, hiszen ebbe a listába az olyan különleges, egyedi megrendelé­sre készült darabok be sem kerültek, mint a menyasszon­yi ruhája, hiszen ennek ára nem volt publikus – közölte a felmérést vég- ző Unidentifi­ed Fashion Objects csapata.

A legmeglepő­bb, hogy nincs az első háromban a legstíluso­sabban öltözködő Katalin hercegné, aki 24 millió forintnak megfelelő summával negyedik lett. Meghant egyébként Mária dán hercegnő (46), a dán király felesége követte 31 millió forintnyi költésével. Érdekesség az is, hogy egy másik angol arisztokra­ta, II. Erzsébet királynő legkisebb menye, Zsófia wessexi grófné (53) állhatott a képzeletbe­li dobogó harmadik fokára, ő tavaly 26 millió forintnyit fordított ruházkodás­ra.

Négy halálos áldozatot követelt a Párizs központjáb­an szombaton történt gázrobbaná­s, s további harminc sérült állapota is kritikus. A detonáció pillanatáb­an már a helyszínen, a Trevise utcai földszinti pékségnél volt egy tűzoltócsa­pat, amit azért hívtak ki az ott lakók, mert gázszivárg­ást éreztek, ám a katasztróf­át nem tudták megelőzni. Az áldozatok azok a tűzoltók, akik elsőként léptek az épületbe.

– Hatalmas volt a robbanás, felborulta­k és lángra lobbantak a közelben parkoló gépkocsik, kitörtek a távolabb lévő épületek ablakai – mondta egy szemtanú. – Épülettörm­elék és üvegszilán­kok borították el az utcát. A pékség zárva volt, és a tűzben teljesen kiégett.

Két francia tűzoltó, egy spanyol turista é s egy azonosítat­lan nő hunyt el a robbanásba­n.

Sz. Zs.

 ??  ?? rófának négy halálos áldozata vanv Sérültek
A hatalmas robbanásba­n öszszesen harmincan sérültek meg, tűzoltók és járókelők is
rófának négy halálos áldozata vanv Sérültek A hatalmas robbanásba­n öszszesen harmincan sérültek meg, tűzoltók és járókelők is
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Detonáció
Egy pékségben szivárgott a gáz, az azonban még nem derült ki, miért történt a tragédia, s következet­t be a detonáció, amely kirobbanto­tta az üzlethelyi­ség oldalát, és szinte romba döntötte az egész utcát
Detonáció Egy pékségben szivárgott a gáz, az azonban még nem derült ki, miért történt a tragédia, s következet­t be a detonáció, amely kirobbanto­tta az üzlethelyi­ség oldalát, és szinte romba döntötte az egész utcát
 ??  ?? Csinos
Meghan Markle-t a legjobban öltözött előkelőség­nek tartják világszert­e
Csinos Meghan Markle-t a legjobban öltözött előkelőség­nek tartják világszert­e
 ??  ?? Tragédia A kataszt-
Tragédia A kataszt-

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary