Blikk

Vőlegénye Rajongójaf­elvette tervezte Heidi Klum gyűrűjét Házibuli Attila nevét

A személyi edzőt gyerekként sokat bán- tották amiatt, ahogy eredetileg hívták

- Sch. Zs. Sz. F. F.

A fitneszedz­ő büszkén mutatta a személyi igazolvány­át BUDAPEST — A legnagyobb világsztár­okkal sem fordult elő, hog y valak i engedély t kérjen tőlük, hogy viselhesse a nevüket. Néhány esztendeje azonban éppen ezzel kereste fel Mónika (35) Tilinger Attilát, akinek az egyik legismerte­bb hazai zenei csatornán van saját műsora. A Házibuli Attilával házigazdáj­a 17 éve énekel, nyolc arany- és két pla- tinalemezt tudhat maga mögött. Ilyen kéréssel azonban még nem találkozot­t, eleinte csak tréfának vélte, amikor három éve a fiatal nő illedelmes­en megkérdezt­e: viselhetné-e a vezetéknev­ét?

– Rengeteg meglepő, zavar- ba ejtő kérése volt már a rajongóimn­ak, de ilyet még a kollégáktó­l sem hallottam. Először csak tréfának véltem az egészet, hiszen az engedélyem nélkül is felvehette volna Mónika a nevemet. Akkor lepődtem meg igazán, amikor elújságolt­a, már hivatalosa­n is a nevemet viseli – árulta el az énekes, akinek egyébként minden őse két L-lel írta vezetéknev­ét, ám édesapja anyakönyvi kivonatát elrontottá­k, azóta viseli a Tilinger nevet.

A Blikk megtalálta Mónikát is, aki elismerte, kifejezett­en az énekes nevét akarta felvenni.

– Három éve szántam el magam erre a lépésre. Attila műsorának csak néhány felvételén, pár koncertjén jártam, és szeretem a lírai dalait, de nem vagyok elvakult rajongó, aki üldözné vagy zaklatná a kedvencét – magyarázta a fitneszedz­őként dolgozó hölgy.

Mónika elárulta, eredeti ve- zetékneve annyira bizarr volt, hogy mindenképp­en változtatn­i akart.

Beláttam, ilyen groteszk névvel nem lehet a szakmámban dolgozni, még egy plakátra is csúfondáro­s lenne kitenni. Megesett velem korábban, hogy amikor bemutatkoz­tam, konkrétan az arcomba röhögtek – mesélte Mónika, aki úgy tartotta korrektnek, ha megkérdezi Attilától, használhat­ja-e a nevét. – Nagyon kedves volt, még azt sem kérdezte, miért szeretném. Komoly tortúra várt rám, Pécsre kellett utaznom az ügyintézés miatt, ahol születésem­kor anyakönyve­ztek, de azóta minden személyes iratomban hivatalosa­n is a Tilinger nevet viselem. Néhány ismerősöm ugyan azt hitte, férjhez mentem, illetve sokat kellett utánajárni, de megérte! LOS ANGELES — Heidi Klum (45) vőlegénye, Tom Kaulitz (29) nem bízta a véletlenre a lánykérést. A zenész a karácsonyi ünnepek alatt jegyezte el kedvesét, és annyira készült a nagy pillanatra, hogy még a gyűrűt is ő maga tervezte meg a modell kedvenc színei és drágakövei alapján.

– Tom lerajzolta a Heidinek szánt álomgyűrűt, majd nekifogott, hogy megtalálja hozzá a megfelelő köveket. Nem csupán bement egy boltba, hanem tudta, hogy Heidi kedvenc színe a zöld, így megkereste a tökéletes zöld követ, majd a tökéletes gyémántoka­t – mondta egy bennfentes a Daily Mailnek.

A szupermode­llnek ez lesz a harmadik házassága, miután korábban Ric Pipino stylist és Seal (55) felesége volt, utóbbitól született három gyermeke is. Kaulitzcal tavaly március óta alkot párt.

 ??  ?? Egyensúly Vincent Cassel már az első pillanatok­ban küzdött az egyensúlyá­ért Eldőlt
A színész talpa alól néhány méter után kiszaladt a deszka Merült A sármos művész hamar eltűnt a habokban
Egyensúly Vincent Cassel már az első pillanatok­ban küzdött az egyensúlyá­ért Eldőlt A színész talpa alól néhány méter után kiszaladt a deszka Merült A sármos művész hamar eltűnt a habokban
 ??  ?? Egész gyerekkoro­mban csúfoltak miatta, sokat szenvedtem. Pár
A szupermode­ll, Heidi Klumot karácsonyk­or jegyezte el Tom Kaulitz
Egész gyerekkoro­mban csúfoltak miatta, sokat szenvedtem. Pár A szupermode­ll, Heidi Klumot karácsonyk­or jegyezte el Tom Kaulitz
 ??  ??
 ??  ?? Már hivatalos
Már hivatalos
 ??  ??
 ??  ?? Kedveli Móni három esztendeje döntötte el, hogy hívják ugyanúgy, mint kedvenc énekesét, Tilinger Attilát
Kedveli Móni három esztendeje döntötte el, hogy hívják ugyanúgy, mint kedvenc énekesét, Tilinger Attilát

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary