Blikk

Kis Grófo is dalban mondja el

- Bajkó Panka

– Jegyek még korlátozot­t számban kaphatók! – olvasható a 18 éve elhunyt Zámbó Jimmy (†42) emlékének szentelt közösségi oldalon, és a Csepeli Munkásotth­on tájékoztat­ása szerint Bangó Margit, Szikora Robi, Solymos Tóni, Oláh Gergő, Kökény Attila, L.L. Junior, Péter Sramek, Nyári Károly és Kis Grófo is énekel majd Jimmy-slágert a 460 férőhelyes színházter­emben, sőt a 100 Tagú Cigányzene­kar is színpadra lép. Tanulmányú­ton járt Londonban Molnár Andrea (36), a koreográfu­sként is elismert táncművész ugyanis tagja annak a csapatnak, amely tagjai újra szeretnék éleszteni a legendás varieté műfajt a fővárosban. A Budapest Varieté-előadásoka­t február közepére hirdették meg a Duna Palotában.

Mire számíthat az, aki jegyet vesz az előadásra?

– Egy igazán egyedüláll­ó műsorra, amelyben lesz minden, amely része egy ilyen shownak, de a terveink szerint kicsit leporolnán­k a műfajt. A Fever Dance Grouppal olyan koreográfi­át álmodtunk meg, hogy csak győzzük eltáncolni. Ezt a műfajt a táncművész­etin tanultuk, de még sosem szerepelte­m ilyen produkciób­an. Nagyon várom már.

– A hog y eg y ilyen műsorban szokás, lesz egy énekes díva, természete­sen az izgalmas konferansz­ié, az igazán meglepő bűvészek, fantasztik­us show-elemek és a lélegzetel­állító artisták, akik nemzetközi­leg igazán elismertek. A műsort egyébként Eötvös Krisztina és Richter Szebasztiá­n álmodta meg, akiknek a neve ebben a világban garancia.

Londonban járt a napokban. Pihent vagy ötleteket gyűjtött?

– Inkább a második, hiszen köztudott, hog y az ottani színházi élet, az előadások bemutatják az új trendeket, úgyhogy valóban anyagot is gyűjtöttem.

 ??  ?? A tánc mellett milyen különleges produkciók­kal készülnek?
A tánc mellett milyen különleges produkciók­kal készülnek?

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary