Blikk

Újra szőke lett a Trónok harca sztárja

- Blikk-információ

NEW YORK — Nincs könnyű dolga a Trónok harca színészein­ek! Április 14-én érkezik a sorozat utolsó, nyolcadik évada, és egyre több kulisszati­tok lát napvilágot.

Nemrégiben a Sansa Star- kot alakító Sophie Turner (22) árult el meglepő dolgokat egy interjúban. Nem elég, hogy a szerep kedvéért vörösre kellett festenie természete­s szőke haját, a sorozat készítői igen furcsa kéréssel fordultak hozzá: a csapzott hatás kedvéért hagyja zsírosan tincseit a forgatások alatt.

– Az első pár évadban még megmoshatt­am a hajamat, mert eg y fiatal arisztokra­ta lány voltam. De az ötödik évadhoz közeledve megkértek rá, hogy ne mossam, ami nagyon undorító volt – mondta Turner, majd hozzátette, később áttért a paróka viseletére, hogy tincseit ápolhassa.

 ??  ?? Óriási
A kis csapat az Erzsébet téri óriáskerék­re is felült Látnivaló
A Tropicariu­m Gergő bevallása szerint mindenkine­k nagyon tetszett Ebéd
Az énekes egy felkapott étterembe is elvitte a fiatal srácokat Változás Sophie Turner a sorozatban, vörösen és eredeti hajszínéve­l (kis képen)
Óriási A kis csapat az Erzsébet téri óriáskerék­re is felült Látnivaló A Tropicariu­m Gergő bevallása szerint mindenkine­k nagyon tetszett Ebéd Az énekes egy felkapott étterembe is elvitte a fiatal srácokat Változás Sophie Turner a sorozatban, vörösen és eredeti hajszínéve­l (kis képen)
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary