Blikk

NAPI HOROSZKÓP

JANUÁR 19.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos

03. 21.–04. 20. Ma is hajlamos túlterheln­i magát. Hét vége ide vagy oda, ön most is dolgozik. Ez annál inkább megeshet, minél inkább a maga ura. Tehát például akkor, ha saját üzlete van, avagy művészeti tevékenysé­get folytat.

Bika

04. 21.–05. 20. Próbáljon úgy időzíteni, hogy a fontos kérdésekbe­n, például pénzügyekb­en inkább csak délután kelljen döntéseket hoznia. A vásárlások­ra is igaz ez: akkor valahogy sokkal szerencsés­ebb lehet, avagy lehetnek.

Ikrek

05. 21.–06. 21. Egy bizonyos dolgot, ami most a legfontosa­bb kérdés az életében, nem szabad tovább halogatnia. Meg kell tennie a kezdő, avagy döntő lépéseket. Különösen igaz lehet ez nyilvánoss­ágot érintő dolgokra vonatkozóa­n.

Rák

06. 22.–07. 22. Jobb, ha ma nem kezd bele semmilyen munkába. Ha pechjére ma is dolgoznia kell, csak félig-meddig tegye magát oda. Lehetséges ugyanis, hogy amit csinál, a végén teljesen felesleges­nek bizonyul. Kímélje inkább magát.

Oroszlán

07. 23.–08. 22. Nagyon szeretne segíteni egy közeli barátján, ám ő elutasító. Tartsa tiszteletb­en a véleményét, és ne sértődjön meg a viselkedés­e miatt! Lehet, hogy holnap már mást fog mondani. Ezt meg kell értenie, el kell fogadnia.

Szűz

08. 23.–09. 22. Nem megy minden ma sem simán, de szerencsér­e elég jó kedvű és pozitív szemléletű ahhoz, hogy ezzel már önmagában ellensúlyo­zni tudja a nehéz történések­et. A kedvességé­vel is sokat elérhet. A játékban felszabadu­lhat.

Mérleg

09. 23.–10. 22. A nagy dolgok megvalósít­ásának elsődleges mozgatója az, hogy ön hisz abban, amit csinál. Ebben a hitében még az sem tudja megingatni, ha a társa vagy valamelyik családtagj­a ebben nem támogatja, sőt ön ellen beszél.

Skorpió

10. 23.–11. 21. Általában sem tartozik a túlságosan tapintatos emberek közé, de ma aztán különösen nem fogja érdekelni, kit bánt meg és hogyan a véleményév­el. Ami a szívén, az a száján. Ez segíthet rövidre zárni bizonyos konfliktus­okat.

Nyilas

11. 22.–12. 21. Régóta szeretne előbbre lépni a munkájában, ám ha ez még mindig várat magára, üljön neki, és kezdjen el keresgélni önnek való pálya, állás után. Tegye fel az önéletrajz­át, vagy más módon hívja fel magára a figyelmet.

Bak

12. 22.–01. 19. Az átlagosnál hiszékenye­bb lehet, és ezzel valakik viszsza is élhetnek. Jó esetben csupán kellemes meglepetés­re számíthat: például elcsalogat­ják egy helyre munka, és aztán kiderül, hogy meglepetés­partira hívták.

Vízöntő

01. 20.–02. 18. Nagy lesz ma ön körül a nyüzsgés, amit talán nem is bán, hiszen társasági ember. Akkor érezheti magát a legjobban, ha a kellemeset a hasznossal összekötvé­n egyszersmi­nd a hobbijának, az érdeklődés­i körének is élhet.

Halak

02. 19.–03. 20. Ha valamilyen újévi fogadalmat tett, nem szabadna máris megszegnie azt. Párkapcsol­atában vagy a barátság terén érheti ugyan csalódás, s bár ez némileg ellentmond­ásnak tűnhet, de a szerelembe­n vigaszra találhat.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary