Blikk

Megmutatta a bérgyilkos, hogyan ölt

D. Csabát golyóálló mellénybe bújtatták, maszkot azonban nem húztak a fejére

- Blikk-információ

Kommandóso­k kísérték vissza a tetthelyre D. Csabát, a vajdasági bérgyilkos­t, aki golyóálló mellényben mutatta meg a Pólus Center mögött, hogyan végzett áldozatáva­l

BUDAPEST — Kommandóso­k gyűrűjében visszavitt­ék D. Csabát (37) a Pólus Center mögötti füves területre, ahol még tavaly szeptember­ben hidegvérre­l megölt egy 49 éves magyar vállalkozó­t – tudta meg a Blikk.

A szerb–magyar kettős állampolgá­rságú bérgyilkos egy szemtanú szerint teljesen közönyös arccal mutogatta meg a rendőrségn­ek, hogy hol és miként végzett áldozatáva­l.

– Rengeteg maszkos fegyveres vette körül, de rajta nem volt csuklya, golyóálló mellényt azonban viselt. Látszott, hogy az egyenruhás­ok komolyan felkészült­ek, nehogy a férfinak megfordulj­on a fejében a szökés – árulta el lapunknak egy férfi, aki távolabb nézte végig a helyszíni kihallgatá­st.

D. Csaba korábban beismerte a gyilkosság­ot, majd a bíróság július 20-án egy hónapra elrendelte a letartózta­tását.

A csantavéri születésű férfi 2018 szeptember­ében 11 kilogramm kokaint kínált eladásra a vállalkozó­nak, azonban drog helyett édesítősze­rt tett az egyenként eg yk ilós cso - magokba. Ami - kor a vállalkozó D. kocsijába behajolt, a bérgyilkos fejbe lőtte, majd a holttestet a közeli Szilas-patakba húzta.

A vajdasági mészáros bűnlajst romá n a zonba n jóva l több van: g yanúsíthat­ó azzal is, hogy 2018 júliusában Amszterdam­ban egy kávézóban előre kiter velten fejbe lőtt egy ott tartózkodó horvát férfit, ahog y Belgrádban is fegyvert rántott. Utóbbi eset kapcsán azonban felmerült, hogy hibázott. Itt N. M.-re fogott fegy vert, akit szintén a nyílt utcán végzett ki. Áldozata azonban semmilyen kapcsolatb­an nem volt az alvilággal, büntetve sem volt korábban. Nem úgy, mint sógora, aki állítólag a hírhedt Rózsaszín Párducok ékszerrabl­ó banda tagja volt. Egy rivális csoport már korábban megpróbált­a felrobbant­ani, azonban a merénylet kudarcot vallott. Most felmerült, hogy D.nek őt, nem pedig rokonát kellett volna megölnie.

 ??  ?? Átadás
Július közepén a cseh rendőrök adták át D. Csabát a magyar kommandóso­knak
Hibázott? Belgrádban is a nyílt utcán ölt, de elképzelhe­tő, hogy elvétette a célpontot.
Átadás Július közepén a cseh rendőrök adták át D. Csabát a magyar kommandóso­knak Hibázott? Belgrádban is a nyílt utcán ölt, de elképzelhe­tő, hogy elvétette a célpontot.
 ??  ?? Fejlövés
A XV. kerületi Szilaspata­knál kábszer igéretével csalta tőrbe áldozatát, majd fejbe lőtte D. Csaba
Fejlövés A XV. kerületi Szilaspata­knál kábszer igéretével csalta tőrbe áldozatát, majd fejbe lőtte D. Csaba
 ??  ?? Egy ártatlan apukával végzett, akinek testvére viszont hírhedt alvilági figura
Egy ártatlan apukával végzett, akinek testvére viszont hírhedt alvilági figura

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary