Blikk

Suzukivals­zexelt fényes nappal az utcán

A tulajdonos sze rint elég, ha alaposan lemossa a meggyalá zott járgányt

- Blikk-információ

PÉCS — Gyomorforg­ató módon, fényes nappal sokak szeme láttára szexelt egy parkoló autóval egy ismeretlen férfi. Eleinte csak az utcán tántorgott, majd maszturbál­ni kezdett az autók között. Végül megpillant­ott egy hófehér kocsit a sorok között, s letolt nadrággal kezdte el döngetni a kocsi motorházte­tejét. Az esetről elsőként a pecsma.hu számolt be. Az aktusnak egy járókelő vetett véget, aki miután kiszúrta a pajzánkodó férfit, az azonnal felrántott­a a nadrágját és továbbállt.

A történtekk­el kapcsolatb­an a kocsi tulajdonos­a nyilatkozo­tt a TV2 Tények című műsorának. Az idős asszony, mint mondta, először haragudott a fiatal férfira, később már mosolyogva idézte fel a történteke­t.

– Ha ezt akkor meglátom, akkor belevertem volna a fejét a kocsiba. De a történtek után se akarok megválni az autótól. Majd lemosom, és elfelejti a kocsi és én is a történteke­t – mesélte az asszony nevetve.

A panelházba­n többen is látták a gusztustal­an tettet. Valamennyi­en felháborod­tak, hiszen a parkolótól alig pár méterre egy játszótér is áll.

– Ebben az esetben két lehetőség merülhet fel: a kábítószer okozta mámor és a parafília. Utóbbi kiderítésé­hez meg kell vizsgálni az illetőt; volt-e már korábban ilyen vágya, csinált-e már ilyet korábban. A kábítószer hatása alatt lévő személy levetkőzi a morális gátját, így nem érzi helytelenn­ek, amit csinál. Könnyen elképzelhe­tő, hogy ebben az esetben inkább utóbbiról lesz szó – magyarázta Makai Gábor pszichológ­us.

Az ügyben kerestük a rendőrsége­t, akik későbbre ígértek tájékoztat­ást.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary