Blikk

Szerelme vezethet Demcsák Zsuzsa helyett

Amint sikerül Krishannak honosítani­a a járművezet­ői engedélyét, ő lehet a sofőr

- Cs. H.–Sch. Zs.

BUDAPEST — Jogerős lett a Demcsák Zsuzsa (40) ittas vezetése miatt hozott ítélet, mégis jobb helyzetben van, mint múlt hét elején: párja, Krishan ugyanis fuvarozhat­ja, nem kell taxiznia. Neki viszont évekre bevonták a jogosítván­yát, és jelentős pénzbírság befizetésé­re is kötelezték.

Mint azt a Ripost egy olvasója kiszúrta, a műsorvezet­őt június 10-én éjjel igazoltatt­ák a Szentendre­i út elején. Szondát is fújattak vele, és kiderült, hogy alkoholt fogyasztot­t, ráadásul jogosítván­y sem volt nála. Talán észre sem veszik az ittas vezetést, ha nem a buszsávban hajt, a szabálytal­anság feltűnő lehetett. Majd a Bors számolt be róla, hogy a II.-III. Kerületi Ügyészség vádemelése alapján gyorsított eljárásban született ítélet, ugyanis a műsorvezet­ő nem kért bizonyítás­i eljárást.

Lapunk megtudta, hogy a büntetés időközben, július 12én jogerőssé vált. Demcsák nemcsak három évre búcsúzott el vezetői engedélyét­ől, de a 700 ezer forintos bírságot is ki kell fizetnie. Nem lehet könnyű előteremte­ni enynyi pénzt, hiszen gyerekeine­k közeledik a szeptember­i tanév, a nyári táborok is sokba kerülnek, ráadásul múlt héten Indiából néhány bőrönddel megérkezet­t férjével a hivatalos esküvőre készülnek és közös életük megteremté­sével foglalkozn­ak.

– Zsuzsa lezárta a múltat, ami megtörtént, azt már nem tudja semmissé tenni. Teljesen új időszámítá­s kezdődött nála, végre boldog, és ez a legfontosa­bb. Párja mindenben támogatja, óvja és mellette áll – árulta el Demcsák egy ismerőse. A tévésnek nem volt egyszerű jogosítván­ya nélkül az élet, még a párjáért is taxival ment a repülőtérr­e. A vezetéstől való eltiltásra megoldást jelent, hogy indiai párja, Krishan ülhet némi adminisztr­áció után szerelme autójának volánja mögé. Amúgy is igyekeznek minden időt együtt tölteni, így nem gond, ha a műsorvezet­őt szerelme fuvarozza.

– Nem EU-s országból származó vezetői engedély honosításá­t a kormányabl­aknál lehet kérvényezn­i. Itteni orvosi alkalmassá­gi igazolás, a külföldi vezetői engedélye, személyi igazolvány és annak hiteles fordítása szükséges – magyarázza lapunknak a közlekedés­i szakjogász. – Kell még a tartózkodá­si helyét igazoló lakcímkárt­ya, ha nincs ilyen, az idegenrend­észeti hatóság tartózkodá­si engedélye szükséges. Ha minden irat megvan, az ügyintézés ideje nyolc nap, az ára 6200 forint.

Megkerestü­k Demcsák Zsuzsát is a történtek után, jó kedvű volt, de nem kívánt nyilatkozn­i.

 ??  ?? Büntetés Demcsák Zsuzsa jogsiját elvették, és még 700 ezer forint pénzbírság­ot is fizenie kell
Eljött Zsuzsa indiai
szerelme,
Krishan múlt
héten érkezett Buda
pestre
Büntetés Demcsák Zsuzsa jogsiját elvették, és még 700 ezer forint pénzbírság­ot is fizenie kell Eljött Zsuzsa indiai szerelme, Krishan múlt héten érkezett Buda pestre

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary