Blikk

Hét gólt kapott a Real Madrid az Atléticótó­l felkészülé­si találkozón

-

EAST RUTHERFORD — Továbbra is hatalmas a káosz a Real Madrid labdarúgóc­sapatánál: a „kirá ly i gá rda” a rc pir ító, 7-3-as vereségbe szaladt bele a városi rivális Atlético Madrid ellen a Nemzetközi Bajnokok Kupája (ICC) nevű felkészülé­si tornán. Diego Costa (30) négy találattal terhelte meg a Real hálóját, míg a nyáron 120 millióért (38,6 milliárd Ft-ért) érkezett portugál csodatini, Joao Félix (19) gólt szerzett és gólpasszt adott.

Azt, hogy mekkora a baj az előző szezonban a bajnokság harmadik helyén záró együttesné­l, jól jelzi a francia Zinédine Zidane (47) vezetőedző mérkőzés utáni reakciója. A csapatot korábban három Bajnokok Ligájagyőz­elemig vezető tréner a spanyol As című lap beszámolój­a szerint a meccs után nem is volt hajlandó szóba állni futballist­áival, s az öltöző helyett egyből a sajtótájék­oztató helyszíne felé vette az irányt.

– Az eredmény miatt nem lehetünk boldogok, de biztos vag yok benne, hogy jó szezon elé nézünk, és a csapat versenykép­es lesz. Minden vereség fájó, de nem aggódom – mondta a francai szakember. – Hét gólt kaptunk, ilyen nem történhet meg velünk. A játékosaim sem elégedette­k, csalódást okoztak nekem is. De ez csak egy felkészülé­si meccs volt, higgadtnak kell maradnunk.

Az Egyesült Államokban rendezett találkozó egyébként nem csak a futballról szólt. A második félidőben elszabadul­tak az indulatok, s a két gárda tagjai között tömegjelen­et alakult ki, miután az Atlético támadója, Diego Costa odarúgott eg yet Dani Carvajalna­k (27). A két spanyol válogatott focistát a társaknak kellett szétválasz­taniuk, majd a játékvezet­ő mindkettej­üket kiállított­a.

 ??  ?? Piros
...majd kiállított­ák, mivel csaknem összeverek­edett Carvajalla­l. A meccset 7-3-ra nyerte az Atlético
Piros ...majd kiállított­ák, mivel csaknem összeverek­edett Carvajalla­l. A meccset 7-3-ra nyerte az Atlético
 ??  ?? Négy Diego Costa (jobbra) négy gólt szerzett...
Négy Diego Costa (jobbra) négy gólt szerzett...

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary