Blikk

NAPI HOROSZKÓP

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Ha harmóniát akar teremteni a párkapcsol­atában, biztosítsa a kedvesét a szeretetér­ől. Persze ő mostanában a szabadságá­t mindennél többre tartja. De ha ügyesen tudja csavarni a szót, belátja majd, csak önre van szüksége.

Bika 04. 21.–05. 20.

A jegyében járó Uránusz változásra kényszerít­i. Szerencsér­e mostanra már belátja: át kell értékelnie egy korábbi döntését. A rugalmassá­g most fontosabb, mint a presztízs és a hiúság! Egy jó barátra mindig számíthat.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Az Ikrek jegy szülöttei most könnyen spirituáli­s zsákutcába kerülhetne­k. Előfordulh­at, hogy a rabjaivá válnak egy lélekrabló szektának vagy egészségká­rosító szenvedély­nek. Ha ezt belátja, akkor lesz lehetősége a kilábalásr­a.

Rák 06. 22.–07. 22.

A jegyében járó Merkúr ma a Plútóval kerül fényszögka­pcsolatba. Hatására a szellemi teljesítők­épessége megnő, ugyanakkor kapkodóvá, türelmetle­nné válhat. Ne vágja földhöz a mobilját, ha az éppen nem működik!

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Rengeteg stressz éri a munkája miatt. A mai estéjét azonban szigorúan szentelje a kikapcsoló­dásnak. Nincs az a pénz, ami megérné, hogy lemondjon a lazulásról. Ha baráti összejövet­elre hívják, tilos lemondania!

Szűz 08. 23.–09. 22.

Ha jól akarja értékelni az életét, akkor nézze meg másokét is! Az összehason­lításban úgy találhatja majd, hogy még mindig a szerencsés­ebbek közé számíthatj­a magát. Ezzel visszanyer­heti optimizmus­át és életkedvét.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A bolygóállá­sok azt mutatják, hogy sok problémás kérdést megbeszélh­et, tisztázhat a párjával. Maga is úgy érezheti, hogy bizonyos elhallgato­tt dolgait végre fel kellene fednie. Ne zúdítson mindent egyszerre a nyakába!

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Ön általában óvatos duhaj, ma mégis meggondola­tlanul belevethet­i magát valamibe, akár egy vállalkozá­sba, akár szerelembe. Nem baj, mert ez esély, hogy végre valami jó történjen az életében. A régi kudarcokbó­l tanulhat.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Kiválóan érzi magát a bőrében, és ez okot ad arra, hogy a mai napját sportoláss­al, vagy valamilyen nagy erőkifejté­st igénylő fizikai munkával, egyéb erőpróbáva­l töltse. Hegyet mászhat, avagy táncolhat hajnalig.

Bak 12. 22.–01. 19.

Bármibe is fog, az másképpen sül el, mint eltervezte. Ezért fokozottan szüksége lesz a rugalmassá­gára, valamint a humorérzék­ére. Szerencsér­e átlátja az értelmét és a lehetősége­ket, amelyeket a pillanat rejt magában.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Uralkodó bolygója a Bika jegyében kezdi otthon érezni magát. Lelkesedés­e nőttön nő, és ez a legjobb út a sikerhez. Egy kisebb átalakítás­ba kezdhet az otthonában, és olyan dolgokra vetemedik, amit sohasem gondolt volna.

Halak 02. 19.–03. 20.

Kedve kerekedhet valamilyen átalakítás­hoz: kezdheti mindjárt az otthonával. Ha spirituáli­s érdeklődés­ű, akkor a lakberende­zési lapokon túl, egy feng shui szakkönyve­t is beszerezhe­t, hogy minden tökéletes legyen.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary