Blikk

Andy a végén már alig tudott járni

Özvegye így emlékszik az utolsó napokra

- J. A.

Drámai vallomás! Vajna Tímea (36) elárulta, hogy néhai férje, Andy (†74) élete utolsó időszakasz­ában már nehezen járt, a filmszobáj­ából is alig tudott kimozdulni folyamatos­an romló egészségi állapota miatt

BUDAPEST — Újabb megrendítő részletek derültek ki Andy Vajna (†74) filmproduc­er életének utolsó időszakáró­l. Ahogy arról lapunk hétfői számában is beszámoltu­nk, Vajna Tímea (36) megtörte a férje januári halála óta tartó csendet, és exkluzív interjút adott a TV2 Tények nek otthonukba­n. A modell-üzletasszo­ny a sírással küszködve vallott arról, menynyire megviselte párja folyamatos­an romló egészségi állapota, hiszen a legvégső időszakban már a járás is nehezére esett.

Vajna Tímea szinte minden idejét a filmmogull­al töltötte, 2013-as házasságkö­tésüket követően keresztül-kasul beutazták a világot. Az elmúlt esztendőkb­en a túrák azonban egyre ritkábbak és rövidebbek lettek, ez Andy egyre romló egészségi állapota miatt alakult így.

– Az utolsó két-három évben láttam, amikor már nagyon magas volt a vérnyomása, magas a cukra, és látszott, hogy nem tud már úgy menni, mint régen – idézte fel az interjút készítő Gönczi Gábornak (43) néhai férje egészségi problémáit a még mindig mélyen gyászoló Tímea. – A kapcsolatu­nk elején szétjárkál­tuk Rómát, az élete végén viszont már alig tudott átmenni a moziszobáb­ól. Ám úgy szerette az életét, ahogy van.

A szívszorít­ó vallomás második részét a TV2-n ma 18 órakor kezdődő Tényekben nézhetik meg.

Andy Vajna hosszú ideje betegesked­ett, hiszen még 2009ben közölte, hogy rákot diagnoszti­záltak nála, és évekig tartó küzdelembe­n meggyógyul­t, de szervezete soha többé nem volt már a régi. Ingadozó vércukra ugyanis megkeserít­ette az életét. 2016-ban pedig egy szívklinik­ára is be kellett feküdnie keringési zavar miatt. Akkor lapunk is hírt adott arról, hogy emiatt nem tudott elutazni a Golden Globe gálára, hogy a díjat végül elnyerő Saul fia című film sikerét ünnepelhes­se. Többször műtötték, Amerikában is a lábával, erre szintén a cukorbeteg­sége, illetve a keringési problémáiv­al járó szövődmény­ek miatt volt szükség.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Együtt jóban, rosszban
Andy Vajna és felesége házasságuk elején bejárták a világot, de a filmmogul egészsége folyamatos­an romlott
Együtt jóban, rosszban Andy Vajna és felesége házasságuk elején bejárták a világot, de a filmmogul egészsége folyamatos­an romlott
 ??  ?? Megrendült
Vajna Tímea megrendült­en mesélt férje utolsó napjairól
Megrendült Vajna Tímea megrendült­en mesélt férje utolsó napjairól

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary