Blikk

Pintér Tibor: Még egy utolsó esküvő jöhet!

A nemzeti lovasszính­áz igazgatója szerint lehet, hogy Jenifer lesz az igazi

- Bajkó Panka

Pintér Tibor kedvese sorra próbálja az esküvői ruhákat, de még csak hobbiból, il let ve felkérések miatt. Pintér nem zárta ki, hogy még egyszer, utoljára oltár elé álljon

BUDAPEST — A munkában és a magánéletb­en is tökéletes párt alkot Pintér Tibor (45) és kedvese, Ilyés Jenifer (24). Így nem meglepő, hogy a szerelmese­k hosszú távú, komoly kapcsolatb­an gondolkodn­ak. Úgy tűnik, a Nemzeti Lovas Színház fiatal sztárja már konkrét tervekkel néz a jövője felé. Jeni ugyanis egyre többször posztol esküvői ruhás fotókat a közösségi oldalára. De vajon mit szól ehhez Pintér, aki már két házasságon van túl.

– Benne van még egy esküvő az életemben, de abban is biztos vagyok, hogy egy válás már nem. Éppen ezért nagyon meggondolo­m, hogy ki lesz az a nő, akit elveszek majd feleségül. Azt azonban elárulhato­m, Jeni eg yelőre nagyon jó úton halad afelé, hogy ő legyen az – vallotta be a színháziga­zgató, aki már azon is elgondolko­dott, milyen esküvőt is szeretne még egyszer és utoljára. Korábban a szintén színész Janza Kata (46) és Nyíri Bea (44) voltak a házastársa­i.

– Mindkét előző esküvőm nagy lakodalomm­al járt, rengeteg vendéget hívtunk meg mind Katával, mind Beával. Szeretem a magyar hagyományo­kat, de egyre inkább úgy gondolom, a következő esküvőmet már sokkal kisebb körben, talán elvonulva kettesben, egy tengerpart­on szeretném megtartani – vallotta be a romantikus gesztusair­ól is híres színész. Persze addig még van dolga bőven, például a szerelmét is meg kell győznie. Jeni ugyanis a színháziga­zgató szerint egy nagyon óvatos és megfontolt lány, aki nem ugrik csak úgy bele egy házasságba.

– Az tény, imádom ezeket a ruhákat, és azt is már elég régóta tudom, számomra milyen álmaim esküvői viselete. Egy biztos, nem lesz egyszerű ruhám, nekem habos-babos, lát ványos ruha kell – kezdett bele Jenifer, amikor arról kérdeztük, mit gondol erről a témáról. Bármilyen furcsa, noha látványos öltözetre vágyik, Jenifer az esküvői körülménye­kben osztja szerelme tervét.

– Sokáig azt hittem, nagy lakodalomr­a vágyom, de most már tudom, hogy a meghitt, csendes esküvő, elvonulva, kettesben az igazi– vallotta bea lány, aki hozzátette, idei tervei között egyelőre nem szerepel a nagy nap. Még úgy sem, hogy az utóbbi időben egyre több olyan felkérést kap, hogy esküvői bemutatóko­n lépjen fel.

 ??  ??
 ??  ?? Párban Egyelőre csak egy fo
tózás kedvéért öltöztek be férjnek és fele
ségnek Fehérben Pintér párja, Ilyés Jenifer egyre többször öltözik be menyasszon­ynak
Párban Egyelőre csak egy fo tózás kedvéért öltöztek be férjnek és fele ségnek Fehérben Pintér párja, Ilyés Jenifer egyre többször öltözik be menyasszon­ynak

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary