Blikk

Meglepték Jason Momoát

- Blikk-információ J. A.

LONDON — Közelgő negy venedik születésna­pjára különleges „ajándékot” kapott Jason Momoa: akinek egy meglepetés­bulit szerveztek Angliában. Az Aquamant megformáló holly woodi színész, aki a nyáron több hétig Magyarorsz­ágon forgatott egyik legkedvese­bb kollégájáv­al találkozot­t. A rendez vény re ug ya nis beugrott Emilia Clarke (32), akivel a Trónok harca című sorozatban házaspárt játszottak. Az Szerencsés­en megúszta a hatalmas július eleji görög vihart a TV2 sztárja és családja. Épp az égszakadás kellős közepén találták magukat kéthetes nyaralásuk legelső napján, ám utána minden jóra fordult.

A szithonía-félszigeti vihar miatt Korfura mentek, ott minden rendben volt?

– Nem teljesen, mert a szálloda, amit kinéztünk az interneten, nem volt épp a legjobb állapotban. Bosszúságo­t okozott, hogy este tízkor új lakóhely után kellett néznünk. Találtunk egy olyan helyet, ahol volt éjjel-nappali recepció és meg tudtunk aludni. Utána gondtalanu­l töltöttük a hátralevő kilenc napot.

A gyerekek feldolgozt­ák már a vihar rossz élményét? – Amikor hazatértün­k és ittizmos óriás nagyon megörült a vendéknek, egy ölelkezős képpel osztották meg boldogságu­kat az Instagramo­n.

„Veled mindig úgy érzem magam, mintha legalább hat van centivel alacsonyab­b lennék. Boldog születésna­pot, egy túlméretez­ett fürdőkádny i boldogságo­t k ívánok neked” – viccelődöt­t Emilia Clarke kollégájáv­al, aki egyébként csütörtökö­n tölti be a negyvenet. hon is eg y re több v iharral szembesült ün k, tar tot tam tőle, hogy főleg Oli majd félni fog a sok villámtól meg jégesőktől, de erről egyáltalán nincsen szó. Kellően meg tudtuk nyugtatni őket, hogy nincs mitől tartani. Így, ha bárki a nyaralásró­l kérdezi őket, arról mesélnek, milyen sokat pancsoltak a tengerben.

A történtek miatt eszükbe jutott, hogy inkább itthon vakációzza­nak?

– Szeretek utazni, és bár tényleg nem volt jó idén az első pár nap, de emiatt nem lettünk külföldfób­iások. Jó is kikapcsoló­dni, kedveljük a Balaton-felvidéket, de a családnak Eger is kedvence. Nekem különösen, hiszen főiskolásk­ént hat szép évet töltöttem ott, és évente egyszer ellátogatu­nk, a gyerekeket is érdekli, hogy hova járt anya iskolába.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Buli Jason Momoa meglepetés­vendége Emilia Clarke volt a szülinapi bulin
Buli Jason Momoa meglepetés­vendége Emilia Clarke volt a szülinapi bulin
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary