Blikk

Készenálla­zújabb műtétre Boros Lajos

Munkája és a közönség szeretete erőt ad neki a szeptember­i operációja előtt

- Scherer Zsuzsa

BUDAPEST — Sikerült híznia pár kilót Boros Lajosnak (72), ez szükséges az újabb rá váró műtéthez, így szeptember elején megint kés alá fekszik.

– Fejben háromszor is lejátszott­am már az operációt, fog ez menni! Erre vártunk egy évet, de kitűzték az időpontot, egy hónap múlva operálnak. Hála a feleségemn­ek, sikerült „vágó súlyra” felhizlaln­ia, és a gyógytorná­nak köszönhető­en izmosodtam, így a súlygyarap­odást tulajdonké­ppen csak a mérleg érzékeli, nem nagyon látszik – árulta el a Blikknek a rádiós legenda régen időszerű prosztatam­űtétéről.

Mint ismeretes, tavaly igen nehéz időszaka volt a rádiósnak, aki komoly beavatkozá­son esett át, szívbillen­tyűket cseréltek, pacemakert ültettek be neki. Öt hetet töltött kómában, nehezen épült fel és kapott erőre, sokat kellett ezért küzdenie. Ennek ellenére sohasem veszítette el a humorát, érdekes tapasztalá­sként élte meg a kórházi eseményeke­t.

– Azóta két szülinapom is van, Megvereget­em a vállamat, és kalapot emelek magam előtt, csoda, hogy ennyi strapát képes voltam túlélni. Pszichológ­us segítségév­el dolgoztam fel a történteke­t – mondta lapunknak korábban.

Addig is szinte mindennap dolgozik, ez ad neki erőt, s az érte aggódó rajongók is örülnek, hogy visszatért a hangja az éterbe, és újra szórakozta­tja őket az évtizedek óta megszokott stílusában. Mindig újabb ötletekkel áll elő, nagyon élvezi a munkát a Rádió Bézs csapattagj­aként, de nem adta fel közben az internetes rádiózást sem kollégájáv­al és régi cimborájáv­al, Voga Jánossal (66) sem.

– Most csináljuk a Woodstock Fesztivál ötvenéves emlékműsor­át, amit Vogcival és Fodor Jánossal hármasban ve

szerelés” is rezetünk. Hatórás magyar nyelv ű és eg y huszonnég y órás adás készül angolul, mert találtunk egy amerikai testvérrád­iót. Rengeteg meghívott vendégünk is lesz, Benkő Laci az Omegából, Szigeti Feri a Karthagóbó­l – meséli Boros, aki nem tud arról, hogy bárki is kijutott volna a legendás fesztiválr­a a magyar zenészek közül.

 ??  ?? Szexi Palvin Barbarának a tere
mintás „fel
mekül áll
Szexi Palvin Barbarának a tere mintás „fel mekül áll
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Jobban van
Boros Lajos nehéz időszakon van túl, de jobban érzi magát
Jobban van Boros Lajos nehéz időszakon van túl, de jobban érzi magát

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary