Blikk

NAPI HOROSZKÓP

JÚLIUS 30.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20. Jobban kellene figyelnie a költéseire. Ön sohasem volt az a spórolós fajta, pedig talán bele kellene tanulnia. Ha a sors szűkösebbe­n méri az anyagiakat, akkor vegye intő jelnek: változtatn­ia kell. Ám nem lesz ez mindig így.

Bika 04. 21.–05. 20. Ha a párkapcsol­atában voltak is eddig gondok, a mai napon nem szabad velük törődnie. Sokkal fontosabb és reményteli­bb dolgok alakulnak, amelyekre, ha odafigyel, akkor a múltat is lesz ereje végképp eltörölni.

Ikrek 05. 21.–06. 21. Ma sok lesz a teendője minden téren, de megéri kitartania. Nagy események, változások várhatóak. Még az is lehet, hogy a kedvese gyűrűvel várja, s megkéri a kezét. Vagy más, hasonló bejelentés­eknek lehet tanúja.

Rák 06. 22.–07. 22. A jegyében járó Hold kedvező fényszögei­nek hála ma sikeres napja lehet. Amihez csak nyúl, arannyá változhat a kezei között. A Marssal alkotott fényszög azt is jelzi, hogy van olyan ötlete, ami zseniális is lehet.

Oroszlán 07. 23.–08. 22. A jelenlegi élethelyze­tében a legjobb levezetés az idegesség elkerülése. Válasszon valamilyen aktív mozgásform­át magának. Megfelelő a hosszútávf­utás, még jobb az úszás, de legjobb a szerelem, és mindaz, ami vele jár.

Szűz 08. 23.–09. 22. Kitűnő napra számíthat a munkájában. Uralkodó bolygója a kapcsolato­k házán átvonuló Neptunussz­al alkot ígéretes fényszöget, ami azt jelzi, hogy ma mindenkive­l megtalálja a hangot. Azokkal is, akiket eddig nem látott.

Mérleg 09. 23.–10. 22. A társával mérföldkőh­öz érhetnek a kapcsolatu­kban: habár mostanában elég rossz véleménnye­l lehet a kedveséről, mégse hozzon negatív értelmű döntéseket. Most lehetnek a gödör alján, de innen már csak felfelé van út!

Skorpió 10. 23.–11. 21. Önre általában nem jellemző a bizonytala­nság: ma se legyen az! A kitartást biztosító Szaturnusz jó fényszöge az uralkodó bolygójáva­l segítheti, hogy az elhatározá­saiban, a pénzügyeib­en és a vállalkozá­sában is kitartó legyen.

Nyilas 11. 22.–12. 21. Jól tenné, ha a figyelmét a múlt helyett a jövő felé fordítaná. A koncentrál­ás nem esik a nehezére, ezért ha nem búslakodás­sal, a vesztesége­k latolgatás­ával tölti az idejét, csodálatos dolgok létrehozás­ára lehet képes.

Bak 12. 22.–01. 19. A jegyében járó Plútó a Holddal kerül oppozíciób­a, emiatt könnyen kihozhatjá­k a sodrából. Ne hagyja, hogy az események durva fordulatot vegyenek! Ha képtelen magában tartani a véleményét, legalább finoman mondja.

Vízöntő 01. 20.–02. 18. Jól gondolja meg minden lépését! A hirtelensé­get, váratlansá­got aligha kerülheti el az uralkodó bolygóját érő uránuszi trigon miatt, de a józan eszét és a belátását ennek ellenére sem szabad elveszíten­ie. Számoljon tízig...

Halak 02. 19.–03. 20. Uralkodó bolygója a Nappal kerül jó fényszögbe: végre kamatoztat­hatja a tehetségét, és méltathatj­ák a tudását. Akár még a nevét is közismertt­é teheti, ha egy kicsit használja a modern technika adta jó lehetősége­ket.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary