Blikk

Portman nem lesz anyuka

-

is nagyon élvezte a távolTÖRÖK­BÁLINT — Derült égből villámcsap­ásként bocsátottá­k el az ATV Híradójábó­l fél évvel ezelőtt, de Jaksity Kata (47) nem szomorkodo­tt sokáig. A tévés rendezvény­ek műsorvezet­ésével foglalkozi­k, és létrehozot­t egy életmódköz­pontot.

– Az alapgondol­at, hogy minden elérhető segítséget egy helyen megadjunk. Sokan fordulnak például pszichológ­ushoz egy válás után, én is kértem szakember segítségét. Ám ha kiderül, az embernek másfajta megoldásra van szüksége, akkor már egy egészen más helyre kell elmennie. Nálunk viszont csak egy másik ajtón kell bemennie – magyarázta a lényeget Jaksity Kata, aki bevallotta, annyi friss kihívással jár az új élete, hogy nem vágyik vissza a képernyőre.

– Tanulom a vállalkozá­st, a szerződésí­rást, a pénzügyeke­t, hogy miLONDON —

Ugyan a valóságban két gyermek édesanyja

Natalie Portman (38), a filmvászno­n mégsem hajlandó szülőt játszani. Az Oscar-díjas színésznő szer i nt ugyanis nagyon furcsa lenne számára, ha anyai érzéseket kellene táplálnia egy idegen gyerek iránt, még akkor is, ha egy szerepről lenne szó. A Harper's Bazaar angol kiadásának adott interjújáb­an hozzátette, talán ezért is vállal csupa más különleges szerepet.

– Inkább azt próbálom ki, milyen popsztárna­k vagy űrhajósnak lenni – nyilatkozt­a a magazinnak, amelyben arról is beszélt, még mindig meg kell küzdenie az előítélete­kkel.

– Színésznők­ént folyamatos­an harcolni kell azzal, hogy ne a kinézetünk alapján ítéljenek meg. A szépség tényleg mulandó – jelentette ki a színésznő, aki 1994-ben 13 évesen állt először kamera elé a Léon, a profi című filmben.

Blikk-információ ként kell több alkalmazot­tat irányítani. Rengeteg a feladat, ráadásul emellett magam is tartok majd klubdélutá­nokat, ahol komoly, fajsúlyos témákkal szeretnék foglalkozn­i – avatta be lapunkat terveibe a volt tévés, aki a nyitás előtt családi nyaralássa­l töltődött fel.

– Viet námban volt un k, amely ugyan a nagyobbik fiam, Ábel ötlete volt, de ő végül az egyetem és a munka miatt nem jött velünk.

Sokat beszélgett­ünk, és hála a tizennégy éves Beni fiamnak, magamra is jutott bőven idő. Vállalta, hogy esténként mesét olvas Jázminnak, hogy el tudjak menni sétálni és rendezhess­em a gondolatai­mat, amire szükségem volt.

 ??  ?? Tiltakozik
A színésznőn­ek vannak gyerekei, de anyát nem játszik
Tiltakozik A színésznőn­ek vannak gyerekei, de anyát nem játszik

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary