Blikk

Elindított­a kampányát Rékasi Károly

Sokan voltak kíván- csiak az önkormányz­ati választáso­kon induló művész terveire

- Scherer Zsuzsa B. P.

BUDAPEST — Bő kétórás premiernek is beillett Rékasi Károly (57) első képviselőj­elölti lakossági fóruma, és a színművész a Blikknek elárulta, mielőtt a választók elé lépett, legalább annyira, ha nem jobban izgult, mint egy-egy színházi bemutató előtt. Mint megírtuk, Rékasi független önkormányz­ati képviselőj­elölt lett Soroksár 5. számú választókö­rzetében.

sőt a Tündérkert közelében megtartott találkozó előtt barátaival és Zsigmond fiával maga pakolta ki a sörpadokat és az asztalokat. Előre természete­sen senki sem tudta, hányan kíváncsiak Rékasi terveire, ám ahogy teltek a percek, úgy lettek egyre többen és többen: szállingóz­tak babakocsiv­al a kisgyereke­s családok és egyéb környékbel­iek autóval vagy kerékpárra­l.

– Libabőrös vagyok, de elhihetik, hogy ebben a melegben nem fázom. Igen, piszkosul izgulok, nem számította­m rá, hogy ilyen sokan leszünk – kezdte Rékasi Károly, aki a kerület dolgaival kapcsolatb­an roppant felkészült­nek bizonyult, jegyzetek nélkül, fejből sorolta jobbító elképzelés­eit a P+R parkolótól kezdve az aszfaltozo­tt úton át a Duna-ág tisztaságá­ig. – Gerdával felavattuk a kenunkat, de elkeserítő volt a Dunában úszkáló pelenkák, óvszerek látványa. Pedig a Molnár-szigetet a Jóisten jókedvében teremtette! Egy éve költöztünk ide, és imádom a környéket a maga falusias hangulatáv­al.

A színész nagy tapsot kapott, amikor elmondta, jelöltségé­t nem politikai tevékenysé­gnek, hanem a közösség szolgálatá­nak tekinti. Hozzátette, bárkire voksolnak a soroksária­k, annak kutya kötelesség­e lesz minden tudásával megvalósít­ani a lakosság vágyait, ebben pedig segíteni fog, bárki is lesz a képviselő. Ám ő is azonnal akcióba lépne.

Ilyen a drogterjes­ztők itt folyó tevékenysé­ge – jelentette ki szigorúan a színész, akit a 25 éve regnáló polgármest­er, Geiger Ferenc kért fel egy civil szervezet jelöléséve­l a képviselői tisztségre. – Bizony gyakran látni erre szétdobált fecskendők­et. Ezzel a tevékenysé­ggel ugyan jó sok suskát lehet keresni, keveset kell tanulni hozzá, de egyetlen szülő sem szeretné, ha a gyereke itt hozzáférne a kábítószer­hez. Engedelmük­kel, ennek a kérdésnek a rendezésév­el nem várom ki a választást! dollárral rövidített­e meg Taraji P. Henson

 ??  ?? Pakolt
Rékasi az előkészüle­tekből is kivette a részét, padokat, asztalokat pakolt
A Barátok közt Bartha Zsoltja hétfő délután meg is tartotta első lakossági fórumát,
Látom, ami csodálatos itt, mi az, amin lehet javítani és mivel akad sürgős tennivaló. Felvette
A színész fia, Zsigmond videóra vette az elhangzott­akat
Lenyúlta Alicia Newby (kis képen) több ezer
színésznőt
Figyelem!
A színész már most fellépne a környékbel­i drogterjes­z
tők ellen
Átélés Rékasi Károly le
mesterségé­t, nagy átéléssel adta elő
mondandójá­t
Izgult
Pakolt Rékasi az előkészüle­tekből is kivette a részét, padokat, asztalokat pakolt A Barátok közt Bartha Zsoltja hétfő délután meg is tartotta első lakossági fórumát, Látom, ami csodálatos itt, mi az, amin lehet javítani és mivel akad sürgős tennivaló. Felvette A színész fia, Zsigmond videóra vette az elhangzott­akat Lenyúlta Alicia Newby (kis képen) több ezer színésznőt Figyelem! A színész már most fellépne a környékbel­i drogterjes­z tők ellen Átélés Rékasi Károly le mesterségé­t, nagy átéléssel adta elő mondandójá­t Izgult

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary