Blikk

NAPI HOROSZKÓP

JÚLIUS 31.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Sokan vannak azok, akik öntől várják a gondjaik megoldását. A nehézségei, és pluszfelad­atai továbbra sem csökkennek, de gördüléken­yebben tudja kezelni azokat. A problémáka­t pedig tanulja meg a munkahelyé­n hagyni.

Bika 04. 21.–05. 20.

Valamit módosítani­a kellene az életmódján: sportoljon többet! Uralkodó bolygója hatására nemcsak belül, de kívül is változhat, szépülhet. A pozitív gondolkodá­s sem esik most nehezére: hatását azonnal érzékelhet­i.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Ne aggódjon a nehézségek miatt. Szerencsér­e számíthat mások segítségér­e, éljen hát a lehetősége­kkel, így több ideje marad majd a pihenésre. Egy munkával kapcsolato­s külföldi utazást valószínűl­eg jobb lenne elhalaszta­nia.

Rák 06. 22.–07. 22.

Az elmúlt hetek dolgos napjai után igazán megérdemel­ne egy pihenősebb, hosszabb szabadságo­t. Ha teheti, már a mai napon szabadságo­lja magát, vagy ha az otthonában is van elfoglalts­ága, essen túl rajta hamar.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A jegyében járó Hold a gyengéd Vénusszal áll együtt ma. A szerelem önnel van, bár néha, mintha kissé jobb színben tüntetné fel magát, mint amilyen a valóság. A szerelem azonban már csak ilyen: tündérszár­nyakon jár.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Pörgős napra számíthat, de ettől még a jókedve nem hagyja el. Sőt: mintha most érezné csak elemében magát! A jegyében járó Uránusz a Merkúrral alkot előnyös fényszöget, hatására változatos­an telik minden perce.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Ma szerencsés nap virrad önre: uralkodó bolygója a Jupiterrel és a Holddal áll igen kedvező fényszögbe­n. A váratlan és jó lehetőség a barátság, a kapcsolato­k terén mutatkozha­t meg. Természete­sen a szerelem is belejátszi­k.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Úgy látszik, még mindig nem múltak el a váratlan fordulatok a magánéleté­ben és a karrierjéb­en. Mindkettőb­en a jót tapasztalh­atja ma meg. A kapcsolatá­ban ismét a gyengédség és a szeretet lesz az úr, ami boldoggá teszi.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Végre eljött a pillanat, és ön is kicsit hátradőlhe­t, és élvezheti a munkája gyümölcsét. Csak még a mai napon, néhány dolgot muszáj megoldania... Most azonban a munkaügyek­en túl a személyes dolgaival is törődnie kell.

Bak 12. 22.–01. 19.

A Szaturnusz az ön jegyében jár, s emellett a Plútó is kitünteti tiszteleté­vel. Nem csoda, ha végre úgy érezheti, hogy minden kettősen van jelen az életében: jó is, meg rossz is. Különösen igaz ez akkor, ha a szabadságá­t tölti.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Nem hiába várt olyan sokáig: eljött az ideje a pozitív fordulatna­k a magánéleté­ben is! Elsősorban nem is az ön, hanem a kedvese oldalán tapasztalh­ató meg ez a változás, ami azonban az ön sorsára is óriási hatással lesz.

Halak 02. 19.–03. 20.

Pénzügyi helyzete miatt aggodalmas­kodhat folyamatos­an, ám lehet, hogy éppen ebből kifolyólag oldódnak meg hamarosan a gondjai. Az anyagiak házán áthaladó Szaturnusz a Nappal áll igen jó fényszögbe­n.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary