Blikk

Négy esküvő Barátok közt

- B. P.

BUDAPEST — Negyedszer is megkéri dr. Balogh Nóra kezét Berényi Miklós! A Barátok közt legendás párosa a sorozat 21 éve alatt eddig háromszor mondta ki a boldogító igent, három igazán különleges ceremónia keretében. Jöhet a negyedik is!

Az ügyvédnőt alakító Varga Izabella (46) a Blikknek sorra vette az eddigi esküvői forgatások­at, és számos kulisszati­tkot árult el. Például az első sorozatbel­i menyegzője és sajátja között alig egy hét telt el.

– A forgatás amolyan főpróba volt az igazi esküvőmre, de azért is különleges volt, mert rajongók voltak a statiszták – kezdett bele a színésznő, aki a felvételek során már Anna lányával volt várandós, így a menyasszon­yi ruha alatt kényelmes edzőcipő volt rajta.

– A hasamat liliomcsok­orral takarták, és mivel a virágnak intenzív illata van, nem voltam annyira jól tőle – árulta el Izabella, akinek karaktere ezek után Párizsba költözött, ahonnan egy teljesen új frizurával érkezett vissza. – Ez volt a Barátok közt legsikeres­ebb stílusvált­ása, olyan hajat akartak a nők, amilyen Nórának volt.

A harmadik esküvő sikerült a legdrámaib­bra, a történet szerint ugyanis a Szőke Zoltán (51) által megformált Berény i Mik lóst akkor tüdőrákkal kezelték, így a betegágy mellett mondták ki az igent. Ha a negyedik esküvő is meglesz, újra nem mindennapi helyszínen rendezik a ceremóniát, Miki ugyanis épp a rácsok mögött várja a sorsát.

 ??  ?? 2001 Az első esküvő idején a Varga Nórát alakító Varga Izabella (középen) éppen babát várt
2003 Másodjára új, rövid frizurával ment hozzá Nóra
Berényi Mikihez 2008
A harmadik menyegzőn Miki kórházban volt
2001 Az első esküvő idején a Varga Nórát alakító Varga Izabella (középen) éppen babát várt 2003 Másodjára új, rövid frizurával ment hozzá Nóra Berényi Mikihez 2008 A harmadik menyegzőn Miki kórházban volt
 ??  ?? 2019
Készülődés a nagy jelenetre, jöhet a Barátok közt álompárján­ak negyedik lánykérése
2019 Készülődés a nagy jelenetre, jöhet a Barátok közt álompárján­ak negyedik lánykérése

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary