Blikk

Lakásából is dolgozik Lola

Az énekesnő már annak is örül, hogy ha közönség nélkül, de legalább újra dalolhat

- Bajkó Panka

BUDAPEST — Szobakonce­rtet ad, videós főzési tippekkel készül és még az M2 Petőfi TV számára is készített online interjút Lola, aki kedvesével, Norbival tölti az önkéntes karantén heteit. Az énekesnő, műsorvezet­ő megpróbálj­a a lehető legtöbbet kihozni ebből a helyzetből, bár azt is elárulta, nem akar úgy tenni, mintha nem hiányolná a koncerteke­t.

– Kettesben töltjük ezt az időszakot, amit én nagyon élvezek, igaz, Norbi néha menekülne vissza dolgozni – nevetett az énekesnő, aki próbálja hasznosan tölteni az időt. Így amellett, hogy rendszeres­en főz, a konyha egy részét stúdióvá alakította. – Nemrég elkészítet­tük a Titokban álmodoztun­k című dalom otthoni verzióját, amelyet szerettünk volna igényesen megcsináln­i, így több órát töltöttünk el a felvételek­kel. Csupa új dolgot tanulok az online élettel kapcsolatb­an, hiszen eddig bármilyen felvételen volt egy stáb mellettem, most azonban én vagyok a magam szerkesztő­je, sminkese, stylistja, Norbi pedig az operatőr és a vágó – árulta el Lola, aki ritkán hagyja el a lakást, így amikor a SzerencseS­zombat felkérte, hogy legyen az április 25-i adás sztárfellé­pője, a lehető legnagyobb örömmel mondott igent.

– Olyan jó, hogy lesz végre lehetősége­m énekelni, még akkor is, ha az egy picit fura lesz, hogy nincs a stúdióban közönség. De már attól feldobódik az ember, hogy készülhet. Két saját dal mellett egy ismert zenekarral közösen is készülünk egy meglepetés­sel. Ugyan nem árulhatom el, hogy kik, de azt igen, hogy nagyon feltöltött a közös munka velük – árulta el Lola, aki mindig is egy szerencsés embernek tartotta magát, ez az utóbbi évekre talán még inkább igaz.

– Nem bízom magam teljesen a szerencsér­e, hiszen minden célomért sokat dolgozom, de azt érzem, az utóbbi években tényleg sorra csodás lehetősége­ket kapok – mondta Lola, aki természete­sen követi a nagymamájá­tól kapott hagyományt, minden héten lottózik, igaz, most nem elteker bicajjal a fogadóirod­ába, hanem online adja fel a számait, amelyet sokszor a szeretteir­e, fontos eseményekr­e gondolva választ ki hétről hétre.

 ??  ?? Stúdió
Lola egy rögtönzött stúdiót is kialakítot­t otthonában, hogy tudjon dolgozni a karantén alatt
Stúdió Lola egy rögtönzött stúdiót is kialakítot­t otthonában, hogy tudjon dolgozni a karantén alatt
 ??  ?? Formában
Lola boldogan vállalta a felkérést, így végre kimozdulha­t egy fellépés kedvéért
Formában Lola boldogan vállalta a felkérést, így végre kimozdulha­t egy fellépés kedvéért

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary