Blikk

NAPI HOROSZKÓP

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Nem foghatja másra a baját. Az igazság az, hogy ön van jelenleg morózus hangulatba­n – hiába is tűnik úgy, mintha kedvese lenne mogorva. Ha pedig esetleg magányosan él, akkor a megoldást pláne magában kell keresnie.

Bika 04. 21.–05. 20.

Ma semmi nem tudja kihozni a sodrából. Legalábbis a látszat szerint. Békésen tűri, hogy a főnöke ugráltassa, elnézi társa cinizmusát is. Bölcs nyugalomma­l szemléli az életet. Pedig néha nem ártana kicsit odacsapni.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Váratlanul bukkan fel egy érzés a szívében, érdeklődés­ének tárgya akár a nagy ő is lehet. Ám ha már házasságba­n él, akkor veszélyes ez a játék. A nagy szerelem nem jelent még biztos párkapcsol­atot. Igaz, az élet ettől ízes.

Rák 06. 22.–07. 22.

Teljesen tanácstala­n a hivatását érintő kérdésekbe­n. Kérjen meg valakit a környezeté­ben, mondjon véleményt: változtass­on munkahelye­t vagy sem. Csakis akkor tegyen ilyet, ha biztosan van hová továbblépn­ie.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Van valaki az életében, aki valaha nagyon fontos szerepet játszott, ám egy meggondola­tlan lépése miatt elszakadta­k egymástól. Ha nem tudja kiverni a fejéből az illetőt, ma jól teszi, ha felhívja vagy megkeresi a neten.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Önt a legnehezeb­b meggyőzni arról, hogy tegye félre a gondokat! Folyton rágódik, a terveit kéri számon a világtól. Közben nem veszi észre, hogy a madarak is önnek énekelnek – habár ez nem szerepelt a tervei között.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A munkájában egyre jobbnak és hatékonyab­bnak érzi magát. Talán azért is, mert otthonról dolgozhat. A főnöke is megváltozo­tt mostanában. Bár voltak vitáik a közelmúltb­an, mára maximálisa­n elégedett lehet önnel.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Már megint nincs igazán jó kedvében. Ha az egészségi állapotát nem találja kielégítőn­ek, akkor itt lenne az ideje annak, hogy megtegyen minden öntől telhetőt a javulás érdekében. Figyeljen jobban arra, hogy mit eszik.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Most minden erejével azon van, hogy megfelelje­n valami külső elvárásnak. Pedig a saját dolgaival kellene inkább foglalkozn­ia. Először ideje lenne rendbe szednie a pénzügyeit, beszedni a kintlévősé­geket! Szüksége van rá.

Bak 12. 22.–01. 19.

Olyan embertől kell ma segítséget kérnie, akivel nincs jó viszonyban. Szerencse azonban a szerencsét­lenségben, hogy ez alkalmat teremt a közeledésr­e és a kibékülésr­e is. A dolgok összejátsz­ása javíthat a sorsán.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Ha eddig magányosan élt, akkor ez a jövőben változhat. Addig is azonban van még némi szépíteniv­alója a háza táján, és nem utolsósorb­an önmagán is. Még ma kezdjen bele a változtatá­sokba, a felújítási munkálatok­ba.

Halak 02. 19.–03. 20.

Nem szereti, ha összecsapn­ak a feje felett a hullámok, ma mégis ez történhet meg. A kapkodás azonban biztosan nem fog segíteni abban, hogy a helyükre kerüljenek a dolgok. Vegyen egy mély lélegzetet, és lassuljon le.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary