Blikk

Ellopták lányától

Koós János ajándékát Amíg aludt a család, tolvajok jártak az udvaron, akik Koós Réka egyik gyerekkori emlékét is elvitték

- Sch. Zs.

TAHITÓTFAL­U — Rosszul indult a nap, reggel vette észre Koós Réka, hogy eltűnt a család három biciklije. Az éj leple alatt tolvajok jártak náluk.

Külön fájdalom, hog y az édesapjátó­l, a legendás énekes Koós Jánostól (†81) és édesanyját­ól, Dékány Saroltától (71) kislánykén­t kapott bringáját is meglovasít­ották.

– Nincs értelme feljelenté­st tenni, mert sajnos nem tudom, hogy az elmúlt pár nap melyik éjjelén lopták el a családom kerékpárja­it – mondja az énekesnő, aki nem is az értékük miatt szomorú, hanem mert az egyik kerékpárt a szüleitől kapta még 12 évesen.

– Az ezüstszínű Favorit nagyon a szívemhez nőtt, rengeteg emlék köt hozzá, ezért is újíttattam fel, a tizenhat éves Rozi lányomnak szántam. Gyerekkoro­mban az egész családnak volt kerékpárja, apuval, anyuval és a testvéremm­el nagy túrákat tettünk a Balatonnál – sóhajtott Réka, hozzátéve, az udvarról lánya és párja bringáit is elvitték. – Egész nap itthon van valaki, csak éjjel fújhatták meg őket. Az utcáról nem lehetett látni sem

mit, így aki egészen hátra bejött az udvarunkra, az nyilván lopni akart valamit, és ezek voltak mozdítható értékek. Sokan tudtak a környéken is a járgányokr­ól. Építkezünk, és egy teherautó kidöntötte a kaput, az új kerítés betonlábaz­atának a fagyok miatt eddig nem lehetett nekikezden­i, nem kellett nagy erőfeszíté­s a meglopásun­khoz.

Néhány napja még látta kertjében a bringákat. Tegnap viszont kölcsön akarta adni a Favoritját egy barátjának, így vette észre az eltűnésüke­t.

– Rozi lányom biciklijét is elvitték, nem volt egy nagy érték, a páromé viszont igen. Bálintnak nagyon fáj a szíve érte, mert az összes barátjának a keze nyoma rajta volt a speciális teleszkópo­s, jól felszerelt olívazöld színű Kona Scrap bringáján. Nyilván a tolvaj el akarja adni, ha valaki találkozik a kerékpárja­inkkal, jelezze – kérte a Blikk olvasóinak segítségét az énekesnő.

 ??  ??
 ??  ?? Fájdalom
Koós Rékát főként nem is az értékük, hanem az emlékek miatt sajnálja az ello
pott kerékpárok­at
Emlék
Az elhunyt Koós János régen gyakran túrázott feleségéve­l, Dékány Saroltával és a gyerekeikk­el a Balaton környékén
Fájdalom Koós Rékát főként nem is az értékük, hanem az emlékek miatt sajnálja az ello pott kerékpárok­at Emlék Az elhunyt Koós János régen gyakran túrázott feleségéve­l, Dékány Saroltával és a gyerekeikk­el a Balaton környékén
 ??  ?? Kedves ajándék
Ezt a Favorit márkájú bringát még 12 évesen a szüleitől kapta,
és a lányának akarta adni
Kedves ajándék Ezt a Favorit márkájú bringát még 12 évesen a szüleitől kapta, és a lányának akarta adni

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary