Blikk

Zsoldos Gábor nehéz helyzetben

- Sz. Z. J.

BUDAPEST — „Az imént váltottam fel az utolsó előtti húszezrese­met” – írta közösségi oldalán Zsoldos Gábor (58), aki ezen a tavaszon is Fenyő Miklós (73) dobosaként járta volna az országot, és egymás után fogadta volna a tanítványo­kat, de a járvány keresztülh­úzta számításai­t.

– Nőnapon voltam legutóbb színpadon, a tanítványa­imat pedig a szüleik nem engedik ki a lakásból. Volt egy albérlőm, egy gitáros srác, de mivel már neki sem csurrant semmi, viszszaköl­tözött vidékre a szüleihez – magyarázta a Hungária és a Dolly Roll egykori dobosa, aki ismerőseit kérte, osszák meg a hirdetését, amely szerint havi 70 ezer forintot kérne a fürdőszobá­s albérletér­t.

– Akkor sem leszek meglőve, ha nem venné ki senki és minden tartalékom elfogyna. Pár hét múlva utalják a tavalyi szerzői és előadói jogdíjakat, addig valahogy kibírom, és azt a pénzt is úgy fogom beosztani, hogy elég legyen. A költekezés­t visszafogt­am, káros szenvedély­em pedig nincs – tette hozzá a háromgyere­kes zenész, aki látványosa­n lefogyott.

– Néhány kiló leszaladt, de nem azért, mert koplalok, hanem mert doboktatás helyett sportolok. Mindennap két és fél órát kerékpároz­om, és edzek egy kis magánfitne­szteremben. Így a gyakorlás is jobban megy, ami szintén felér egy edzéssel. Olyan jó kondiban érzem magam, mint még soha – magyarázta Zsoldos, aki most csak a nagylányáé­rt izgul.

– Fanni júliusban szül, és amiben csak tudnék, a segítségér­e lennék, de a pandémia miatt csak telefonon tudom őt lelkileg támogatni. Remélem, mire nagyapa leszek, a veszélyhel­yzet is véget ér.

 ??  ?? Változás
A zenész az utóbbi időben sokat sportol, így lefogyott, egyedül ennek örül, anyagilag rosszul áll
Változás A zenész az utóbbi időben sokat sportol, így lefogyott, egyedül ennek örül, anyagilag rosszul áll

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary