Blikk

Jolly nélkül is sztár lesz Suzy

Egy év alatt sikerült talpraálln­ia Suzynak, aki már a szakmában is külön úton jár

- Scherer Zsuzsa

Zeneileg is saját lábra áll Suzy (34). Királyvári Zsuzsanna egy év alatt összeszedt­e magát a Jollyval (40) történt szakítása után, és bár sokan leírták, hogy volt férje nélkül esélye sincs a pályán maradni, most mégis új albumot csinált. Suzy jobb formában van, mint valaha, kijelentet­te: készen áll egy új kapcsolatr­a is

SZIGETHALO­M — Minden tekintetbe­n továbblépe­tt válófélben lévő férjén Suzy, azaz Királyvári Zsuzsanna (34), aki nemcsak hogy új kapcsolatr­a nyitott, de megmutatja: Jolly (40) nélkül is képes új lemezzel visszatérn­i.

Több mint egy esztendeje hagyta el Tarcsi Zoltán a feleségét és közös kislányuka­t. Suzy a szakítás után a Blikknek bevallotta: teljesen kikészült, amikor tavaly arra ért haza kislányukk­al az óvodából, hogy férje összepakol­t és elhagyta.

– Már nem szeretnék beszélni Jollyról, de senkinek nem kívánom azt, amin keresztülm­entem. Hónapokig sírtam, miközben vigyáznom kellett, hogy Zsuzsika ne vegyen észre semmit a fájdalmamb­ól, továbbra is szeresse az apukáját, s el tudja fogadni ezt a helyzetet. Lefogytam, és semmihez nem volt kedvem. Több mint egy év kellett, hogy teljesen talpra álljak – mondta lapunknak az énekesnő, aki szép lassan szedte össze magát.

– Sokat segítet t lelk ileg, hogy megnyílt a kis családi gofrizó, mert ott éreztem az

Az énekesnőt több mint egy évvel ezelőtt hagyta el férje és duettpartn­ere, Jolly

emberek szeretetét, de egyre inkább hiány zot t a színpad – tet te hozzá Suzy, aki nemcsak a párját, de a munkáját is elveszítet­te, januártól Jolly már csak nélküle lépett fel. A válófélben lévő férj azóta is boldog, Suzyt két nő, a magánéletb­en az egykori modell, Szuperák Barbara (21), a színpadon pedig duettpartn­erként Stipkovits Vivien (29) pótolja.

Jolly korábban azt mondta, hogy sokat tett Suzy sikereiért, ak i háttértánc­osból lett a felesége és duettpartn­ere. Bevallása szerint a dalokat is ő írta neki. Suzyt a szakítás után sokan leírták, hogy nem tud majd egyedül színpadra állni és elt ű n i k , nem ma r ad a pályán. Most viszont úgy néz k i, ezen a téren is saját lábra áll. Az énekesnő remek formában van, és hamarosan önálló lemezzel rukkol elő.

– Éppen a Mulatnak a csajok című dalt énekeltem fel a stúdióban, igazi meglepetés­ek készülnek az új lemezre, pár dalhoz klipet is forgatunk. Nagyon sok erőt ad, hogy Jolly nélkül egyre több helyre hívnak fellépni – említette Suzy, aki rendszeres vendég a Muzsika Tv Házibuli Attilával című műsorában, és most már azt sem tartja kizártnak, hogy hamarosan duetteket is éne

Az újbóli színpadra álláskel, ám hogy ki lesz a partnere, még nem árulja el. Tilinger Attila (38), a Strong Record lemezkiadó vezetője szerint Suzy sikerének titka az önazonossá­gban rejlik.

– A személyisé­géhez illő vidám, mulatós dalokat készít neki a csapat, Suzy nagyon várja már az élő fellépések­et, koncerteke­t. A rajongói sem hagyták magára, sőt becenevet is adtak neki: újabban mulatóskir­álynőnek hívják.

A változást pedig Suzy is érzi.

– Végre önállóan boldogulni képes nőnek érzem magam, nyitott lettem az életre, sőt egy új kapcsolatr­a is – tette hozzá magabiztos­an Suzy.

 ??  ??
 ??  ?? Szakítás
Szakítás
 ??  ??
 ??  ?? Segítség
ban sokat segített az énekesnőne­k Tilinger Attila is
Segítség ban sokat segített az énekesnőne­k Tilinger Attila is
 ??  ??
 ??  ?? Munkában
Suzy nem hagy fel a karrierjév­el, gőzerővel készíti új dalait és albumát
Munkában Suzy nem hagy fel a karrierjév­el, gőzerővel készíti új dalait és albumát

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary