Blikk

NAPI HOROSZKÓP

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Szemére vethetik mostanában, hogy a gondolkodá­sa kissé anyagiassá vált. Ez valójában saját magát, tüzes lelkét bántja leginkább. Pedig nagy dolog a mai világban megállni a saját lábán. Legyen inkább büszke rá!

Bika 04. 21.–05. 20.

Több időt kellene szakítania arra, hogy ápolja a rokoni, baráti kapcsolata­it. Van valaki, akit nagyon elhanyagol. Megkönnyeb­bülhet, ha eleget tesz a hívásának. Már csak azért is, mert végül ön jól is érzi majd magát vele.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Lelkében borongós, mintha már az őszt várná, pedig még csak a nyár fog beköszönte­ni. S még az is lehet, hogy épp a születésna­pjára virradt. Ha magányos, hívjon társaságot. Valahol új barátokra is lelhet akár.

Rák 06. 22.–07. 22.

Mostanában hajlamos túl sötéten látni a dolgokat, de tanulja meg meglátni a reménysuga­rakat is. Mintha egy sötét szobában csak a redőnyön át szűrődne be fény. Forduljon arra, és húzza fel a rácsokat a fény útjából!

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Ne vonjon felelősség­re másokat olyan hibákért, amelyeket maga követett el. Ha túlságosan indulatba jön – mostanában gyakran előfordul önnel –, hajlamos igazságtal­anná válni. Mérlegelje a szavait, mielőtt kimondja!

Szűz 08. 23.–09. 22.

A Mars hatására a párkapcsol­atában folytonos konfliktus forrása, hogy mindenki mást akar. Nem lehetetlen azonban az összhangot megtalálni, ha igazán vágynak egymás társaságár­a. Néha az is jót tesz, ha külön töltik az estét.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Nagyon sok a napi teendője, szinte nem is látja, hogyan fogja mindet megvalósít­ani. Készítsen fontossági listát! A végrehajtá­s nem lehetetlen, de csak akkor, ha következet­es, és nem ad időt lazításra. Keljen minél korábban!

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A jegyébe lépő Hold felkavaró élményeket, emlékeket és indulatoka­t hozhat. Sok emberrel találkozha­t, ráadásul egy régi ismerőse még segítséget is kérhet. Ne mondjon nemet, lehet, hogy hamarosan ön szorul támaszra.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Ha valaki ellen még őriz haragot a szívében, amint azt a Plútó helyzete jelzi, akkor most lehet itt az ideje, hogy elengedje azt. Ha elmúltak a nagy érzelmek, arról senki nem tehet. De ne hagyja gyűlöletté változni azokat.

Bak 12. 22.–01. 19.

A napi feladatok megoldásáb­an ma is utolérhete­tlen: lendületes és magával sodró. Régen volt ilyen jó formában. Ez talán azért is van így, mert végre olyan feladatot lát el, amit valódi tettnek érez, ami önt is átformálja.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Mintha szerzetes lenne: elvonult a világtól, a falat vagy valami gépet bámul naphoszsza­t. Begubózott, valami bánat vagy a munkája emészti. Pedig nyitnia kellene, ha megoldást akar. Lépjen ki a tudatából: nézzen felfelé!

Halak 02. 19.–03. 20.

Rendkívül lendületes, szinte mindennel foglalkozn­a. Egyszerre több programot és munkafolya­matot is kitalál, ne csodálkozz­on, ha nem győzi az iramot. Különösen ha túl van már élete delén, lassítson a tempón.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary