Blikk

Barátja a karanténbó­l aggódik érte Vajna Timi egyedül maradt

az amerikai káoszban

- Blikk-információ

George Floyd megölése miatt zavargások törtek ki Los Angeles-ben

LOS ANGELES — Pokoli napokat él át Vajna Tímea (37) az Egyesült Államokban, ráadásul mindezt eg yedül, szerelme nélkül. A filmmogul Andy Vajna (†74) özvegye okkal retteg és zárkózott be Beverly Hills-i otthonába, hiszen Los Angelesben elszabadul­t a pokol, az utcák lángba borultak. Napok óta tartanak a tüntetések, zavargások, fosztogatá­sok Amerikasze­rte – így Kaliforniá­ban is –, miután a múlt héten Minneapoli­sban egy afroamerik­ai férfi, George Floyd (†46) meghalt rendőri intézkedés közben.

Tímea rendszeres­en sokkoló videókat oszt meg Instagram-oldalán arról, hogy a fékeveszet­ten tomboló emberek betörik a luxusüzlet­ek kirakatait, gyújtogatn­ak, pénzautoma­tákat törtnek fel, és verekednek egymással. Eddig négyen vesztették életüket a káoszban. Közösségi oldalán derült fény arra is, hogy a borzalmaka­t egyedül kell átélnie, új párja, Zoltán ugyanis hazautazot­t Los Angelesből.

„T ú lé l ő c s om a g o t k ap - tam Magyarorsz­ágról Zolitól, vagy száz csomag ropi és orrspray” – írta közösségi oldalán, miközben a kapott pak kot bontogatta. Sokat jelent az özvegynek, hogy kedvese a távolból is gondol rá, és apró meglepetés­ekkel igyekszik elviselhet­őbbé tenni neki ezeket a nehéz napokat. A Blikk megtudta, a milliárdos örökös férfi nagyon aggódik szerelméér­t, nehéz szívvel van most távol tőle.

– Zolinak üzleti ügy miatt kel let t haza repül n ie, ekkor még nem tudhatta, hogy A me r i k a h a m a r o s a n a z egyik legveszély­esebb hely lesz a világon. Timi ráadásul a gócpontban van, teljesen egyedül. Néhány barátnője ugyan kint él, de ebben az ostromálla­potban ki sem meri tenni a lábát a lakásból, és ez a legjobb, amit tehet – tudtuk meg a pár egy neve elhallgatá­sát kérő ismerősétő­l. – Nagyon eldurvult kint a helyzet, Zoli pedig tehetetlen itthon, ráadásul egyelőre karanténba­n van. Borzasztóa­n aggódik Timiért, a legtöbb, amit tehet, hogy rendszeres­en tartják a kapcsola

tot telefonon vagy az interneten keresztül.

A veszély még nem múlt el, egyelőre nem csillapodn­ak az indulatok Los Angeles utcáin. Tímea néhány napja még az utcáról, az autóban ülve készített felvételek­et katonai autókról, amelyekkel a lakosok védelmét próbálják biztosítan­i.

Majd gondterhel­ten számolt be arról is, hogy még éppen sikerült hazaérnie a környékükö­n kirobbanó, erőszakba torkolló tüntetések előtt.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Félelem
Vajna Tímea a véres utcai jelenetek miatt nem nagyon meri elhagyni Los Angeles-i otthonát
Félelem Vajna Tímea a véres utcai jelenetek miatt nem nagyon meri elhagyni Los Angeles-i otthonát
 ??  ??
 ??  ?? Szerelem
Tímea néhány hónapja alkot egy párt Zoltánnal, akivel együtt élnek Amerikában, a férfi most kénytelen volt magára hagyni
Szerelem Tímea néhány hónapja alkot egy párt Zoltánnal, akivel együtt élnek Amerikában, a férfi most kénytelen volt magára hagyni
 ??  ?? Tanul
Gáspár Evelin új szakmát tanul, túl van az első cukrászviz­sgáján
Tanul Gáspár Evelin új szakmát tanul, túl van az első cukrászviz­sgáján
 ??  ?? Hadiállapo­t Polgárhábo­rús állapotok uralkodnak Amerika-szerte, páncélautó­k cirkálnak
Hadiállapo­t Polgárhábo­rús állapotok uralkodnak Amerika-szerte, páncélautó­k cirkálnak

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary