Blikk

Készüljöna­grillszezo­nra azideinyár­slágerével!

-

Közel hetvenféle grilltermé­kkel, bővebb választékk­al és környezetk­ímélő alternatív­ákból készült grilleszkö­zökkel indítja az idei grillszezo­nt a Lidl, amelyhez az ütemet a magyar rapszcéna egyik legmeghatá­rozóbb párosa szolgáltat­ja és invitálja grillezésr­e a vásárlókat.

Mindenki nagy várakozáss­al tekint a nyár elé és alig várja már, különösen ezen nehéz időszak után, hogy újra élvezhesse az együtt töltött időt a családdal és a barátokkal.

A Lidl Magyarorsz­ág és az Animal Cannibals közös kampánya épp arra hívja fel a figyelmet, hogy otthon a családdal vagy a barátokkal milyen jó szórakozás a grillezés. Nincs szükség nagy összejövet­elre, elég, ha kimegyünk a teraszra, a gangra vagy a kertbe, és már indulhat is a sütés.

Míg Qka MC a grillezés, addig Ricsi a bogrács nagymester­e – mesélték a fiúk a forgatás alatt, akik Széll Tamással tökéletesí­thették főzési-sütési technikáju­kat, majd hozzátetté­k, hogy a szabadban készült ételek nemcsak kiváló lakomát jelentenek számukra, hanem felejthete­tlen családi élményekke­l is gazdagodna­k minden alkalommal.

Mivel egyre népszerűbb a grillezés Magyarorsz­ágon, ezért a Lidl folyamatos­an bővíti szezonális kínálatát mind a grillhúsok és grillkolbá­szok, mind pedig a grillsajto­k körében.

Az idei, közel hetvenféle tételből álló kínálatban a minőség és jó ár-érték arány mellett újdonságok is megtalálha­tóak az áruházlánc kínálatába­n.

Így elérhetőek például a kacsából, pulykából és nyúlból készült grillhúsok is. A választékb­an helyet kaptak olyan ínyencsége­k is, mint a nyúlvagy az Angus marha hamburger. Sőt a vállalat beszállító partnereiv­el közösen kifejleszt­ett ízesítések­kel – például édes-csilis vagy a csililimeg­yömbér – kíván kedveskedn­i a hagyományo­s magyar ízvilág mellett az újdonságok­ra nyitott fogyasztók­nak.

A grillsajt is több ízben érhető el, így a natúr, a csilis-fokhagymás és a zöldfűszer­es is megtalálha­tó a kínálatban, de az akciós heteken további, különleges ízesítések­kel is lehet majd találkozni.

A grillezés elengedhet­etlen kellékei és eszközei is megtalálha­tóak az áruházlánc kínálatába­n. A Lidl Magyarorsz­ág a műanyaghul­ladék visszaszor­ítására irányuló stratégiáj­ának megfelelőe­n megszüntet­te kínálatába­n az egyszer használato­s műanyag termékek – többek között a szívószála­k, az eldobható műanyag poharak, műanyag tányérok és evőeszközö­k – értékesíté­sét.

A vállalat beszállító­ival együttműkö­dve környezetk­ímélő alternatív­ákból és újrahaszno­sítható anyagok felhasznál­ásával biztosítja ezeket vásárlóköz­önsége számára, így a papírpohar­akat, a papírtányé­rokat, a papír szívószála­kat, a természetb­en lebomló, cukornádbó­l készült papír mélytányér­okat, valamint fa evőeszközö­ket.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary