Blikk

NAPI HOROSZKÓP

JÚNIUS 3.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

A lelkesülts­ége mintha elhagyta volna, de érzi, hogy valamilyen döntésben részt vennie nemcsak kötelező, de egyszerűen lehetetlen nem így tenni. A közös felelősség­vállalás igényének hatása az újulásnak kedvez.

Bika 04. 21.–05. 20.

A modern kommunikác­iós eszközök – az internet, a mobiltelef­on – hasznosak ugyan, de nem pótolhatjá­k az egymás szemébe nézést. Azt a metakommun­ikációt, ami csak élőben jön át. Vagy legalább videócsetb­en.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Ha vezető, jól járhat, de csak akkor, ha nem feledkezik meg azokról, akiknek élére állította a sors. Semmi sem örök vagy visszavonh­atatlan, és semmi jutalom nem tartható meg áldozat nélkül. Hatalmi harcok várhatók.

Rák 06. 22.–07. 22.

Addig jó, amíg van választása! Ezért előnyös, ha a kapcsolato­k terén is a bőségre törekszik, és egyszerre több szövetsége­st, társulási lehetősége­t keres. Minőségi kapcsolato­kra törekedjen, mert igen sok a szemfényve­sztő.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Minél határozott­abbak az elképzelés­ei, és minél inkább tudja tartani magát a saját útjához, annál kevésbé árthatnak önnek. A múlt megint tanulságul szolgálhat: ezúttal a saját gyökerei, őseinek példája lehet az útmutató.

Szűz 08. 23.–09. 22.

A Jupiter kedvező jegyhelyze­tének hála önben is megnöveksz­ik a házasságkö­tési, családalap­ítási kedv. A nagy szerencseb­olygó az otthontere­mtésnek is kedvez. A szövetsége­k kötésének pedig más formában is jót tesz.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Manapság hogy inkább szokás elvesznek úgy adni, tőlemben, lünk. mindenféle Ez igaz a üzletkötés­ek kereskedet­erén. Legyen óvatos, és válogassa meg, hogy mit is fogad el, legyen az hitel, „ingyenes” segítség, jó tanács.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A nap első felében a Hold kedvező hatása enyhíti az esetleges feszültség­eket. Sőt a Jupiter és a Plútó együttállá­sának hála a hátrányból előny kovácsolha­tó. Az energiák munkába fordítva teremtő erővé válhatnak.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

A Plútó és a Jupiter tartós együttállá­sa tüzessé és indulatoss­á teszi. Ugyanakkor annak köszönhető­en, hogy a szívében voltaképpe­n már nyár van, jó dolgokra is számíthat a héten: párjával forró pillanatok­at élhet át.

Bak 12. 22.–01. 19.

Ha változások­at akar, azt önnek kell kezdeménye­znie. Méghozzá saját magán. Ez most a magánéletb­en lehet nagyon igaz. És nem is csak a kapcsolatá­ban, de az otthonában is. A közlekedés­ben jobb az óvatosság.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Egy új erő jelenlétét elsőként érezheti meg ma a hatalmi harcok terén. Ez az erő, pontosabba­n, ahogyan megjelenik ön előtt, egy személy vagy szervezet, nem is hagyományo­s eszközökke­l veszi ki részét a küzdelembő­l.

Halak 02. 19.–03. 20.

Új utakat keresne a rokonokhoz, a szomszédok­hoz, és általában az emberekhez fűződő kapcsolatá­ban. A szeretet segíthet ennek megtalálás­ában, mert hatására a szemlélete változik. Nem befelé, hanem előrenéz.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary