Blikk

Pénzt kínálnának a félholtra vert nőnek

- Lakat Eszter

MISKOLC — Hiába hitte Orosz Ber nadet t, hogy egy életre megszabadu­lt volt párjától, aki szinte félholtra verte, a hatgyermek­es édesanya jogi képviselőj­e a napokban megdöbbent­ő levelet kapott a bántalmazó férfi,

K. István ügyvédjétő­l.

– Elképedve olvastam az ügy véd levelét. Az írás részben teljesen elbagatell­izálja az István által elkövetett bántalmazá­st, amelybe majdnem belehaltam. Ezután azzal folytatódi­k, hogy persze csak az én érdekemben felkínáljá­k a megegyezés lehetőségé­t, hogy így kerüljük el a pereskedés­t. Visszatasz­ító volt olvasni, amikor felvázoltá­k az esetleges anyagiakat az engem ért brutális támadásért. Mit gondolnak, hogy egy ember élete pénzben mérhető? Ha kapok valamit, talán mindent elfelejtek? Az igazságba vetett hitemért küzdök, nem pedig azért, hogy pénzhez jussak – mondta lapunknak Bernadett.

Mint megírtuk: tavaly Bernadett és volt barátja, István egy osztálytal­álkozóra volt hivatalos diplomás katonák között. Bernadett felment a szobájába, mert fáradt volt, mire István követte, majd ahol érte, ütötte a nőt. A férfi csak akkor hagyta abba, miután a kiáltásoka­t meghalló recepciós értesített­e a katonákat, akik felrohanta­k.

A salgótarjá­ni kórház azonnal feljelenté­st tett. Bernadett arca a felismerhe­tetlenségi­g összeroncs­olódott, az ütések maradandó sérüléseke­t okoztak, a nőre még több műtét vár.

 ??  ??
 ??  ?? Nem kér belőle Orosz Bernadett hallani sem akar a visszatasz­ító ajánlatról
Nem kér belőle Orosz Bernadett hallani sem akar a visszatasz­ító ajánlatról

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary