Blikk

Műtött térde miatt nem ül motorra Árpa

-

BUDAPEST — Kórházba került Árpa Attila (48). A színész-producerne­k még márciusban szakadt el a térdében a keresztsza­lag, amelyet a napokban operáltak meg.

– Az egyik forgatáson ugranom kellett. Nem tűnt veszélyes vagy különösebb óvatosságo­t igénylő mutatványn­ak, mégis megsérülte­m. Nagyon fájt a lábam, és tudtam, hogy nagy baj van, azonnal elmentem az orvoshoz. Úgy volt, hogy néhány nappal később meg is műtenek, ám a járvány miatt halasztani kellett. Nemrég jelezték nekem, hogy itt az idő – mesélte a Blikknek a kórházi ágyról Árpa Attila.

A tervek szerint a színész hamarosan hazatérhet.

– Ha minden jól megy, akkor összesen két éjszakát kell bent töltenem, utána haza is engednek. Jó ideig mankóval fogok közlekedni és vigyáznom is kell Árpa Attila kórházban fekszik a lábamra. Bár korábban már tört el bordám, csuklóm, bokám, valamiért ez most sokkal jobban megviselt – folytatta Attila, akinek a műtét miatt sok dologról kell lemondania. – Az orvosok szerint két hónap múlva juthatok el oda, hogy újra terhelhete­m a térdemet, de akkor is csak egy kis kocogással, bár szerintem ez túlzás. Az mondjuk biztos, hogy a nyáron kimarad a lovaglás és a motorozás, de most a gyógyulás a legfontosa­bb. Cs. H.

 ??  ?? Lábadozik
Lábadozik

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary