Blikk

Eltemették az énekest

- L. M.

ÚJFEHÉRTÓ — Kedden, szűk családi körben vettek végső búcsút Petics Kristóftól (†24), aki május 24-én tragikus körülménye­k között hunyt el. A 2016-os X-Faktorban feltűnő fiatal énekes holttestér­e az Újfehértó közepén lévő tóban találtak rá, végső nyugalomra is a Szabolcs-Szatmár-Bereg meg yei települése­n helyezték. Családja nem közölt információ­kat a gyászszert­artásról, ám a búcsúztató­val szinte egy időben napvilágot látott egy rejtélyes videó, amelyben Kristóf arról beszél, milyen temetést szeretne.

„Ne hozzatok virágot. Utálom. Ne hozzatok csokit sem, nem szeretem. Nem kérek semmit, csak egy kis fűzfát, és öntsetek eg y k is alko - holt a földre, ahol eltemetnek. Ne a fűzfára, mert attól kirohad. Azt akarom, hogy mindenki igyon a temetéseme­n. Mindenki kivétel nél kül ig yon abszintot. B.sszatok be, m i nt a szemét. A zenekar nem kaphat mási k énekest, hanem minden számát egy meglévő zenekar énekesére átdolgozzá­tok. Mert az úgy menőbb…” – magyarázta Kristóf a videóban, amelyet az acnews. hu mutatott be elsőként.

A fiatal énekes nagy viszszatér­ésre készült, a T V2-n f utó Sztárban sztár leszek! című műsor következő szériájába­n szerepelt volna.

 ??  ?? Tragédia
A korábbi x-faktoros Petics Kristóf május 24-én hunyt el
Tragédia A korábbi x-faktoros Petics Kristóf május 24-én hunyt el

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary