Blikk

Dzsudzsák fizetését csökkenthe­ti klubja

- Blikk-információ

EL-AJN — Anyagi szempontbó­l komoly veszteség érheti Dzsudzsák Balázst (33), a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapi­tányát a koronavíru­s-járvány miatt. A kora.ae című honlap szerint az egyesült arab emírségekb­eli kluboknál, így a játékost foglalkozt­ató al-Ainnál is megszorítá­sok várhatók, és az egyesülete­k ötvenszáza­lékos fizetéscsö­kkentést terveznek bevezetni.

Az éves szinten 2,2 millió eurót (760 millió forintot) kereső focistának tehát 1,1 millió euróra (380 millió Ft-ra) csökkenhet a járandóság­a egy esztendőre vetítve. Dzsudzsákn­ak ugyanakkor kérdéses a jövője, nem biztos, hogy maradhat jelenlegi együtteséb­en, amellyel június 30-ig érvényes a szerződése. Az al-Ain még hivatalosa­n nem jelezte, él-e a további kétéves opcióval, hetekkel ezelőtt pedig az a hír is megjelent az arab sajtóban, hogy több csapat hívja a focistát.

– Nem akarom azt mondani, ezer százalék, hogy maradok, mert az akkor lesz csak biztos, ha aláírok – árulta el a Rádió 1 Balázsék című műsorában Dzsudzsák.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary