Blikk

11,5 millióból sincs haja Rooney-nak

Olyan, mintha a ka- rantén alatt megrit- kult volna a frizurája a labdarúgón­ak

- Blikk-információ

A futballist­a 25 évesen kezdett el kopaszodni, akkor döntött úgy, szakemberh­ez fordul

DERBY — Úgy tűnik, felesleges­en költött milliókat hajbeültet­ésre Wayne Rooney (34), az angol labdarúgó-válogatott volt támadója ugyanis ismét kopaszodni kezdett. Méghozzá elég erősen. A jelenleg a másodosztá­lyú Derby Countyt erősítő csatár a koronavíru­sjárvány okozta leállás utáni folytatásr­a készül klubjával, s az edzéseken kattintott fotók bizonyítjá­k, a korábban mestersége­sen dúsított frizurája ismét kopásnak indult. Ugyanakkor a szakállára büszke lehet, rajongói szerint azon a te

A hajbeültet­ések után egyértelmű­en látszott az eredmény, az orvosok is azt mondták, a beavatkozá­sok jól sikerültek rületen is beültetést végeztek el nála...

A brit The Sun újság szerint a Manchester United és az Everton egykori játékosa eddig összesen 30 ezer fontot (11,5 millió forintot) költött hajbeültet­ésre az elmúlt évek során, illetve a kopaszodás­t eltüntető sprékre, amelyekkel a meccsek előtt fújta be a fejét.

– A hajhullás meglehetős­en gyakori probléma a férfiaknál. A haj elvesztésé­t rendszerin­t a tesztoszte­ron egyik változata, a DHT hormon okozza, amellyel szemben a fej oldalsó és hátsó része szerencsér­e ellenálló. A beültetés során az itt található szálak egy részét az átültetési módszertől függően telepítik át a megritkuló, illetve teljesen kopasszá váló területre – mondta lapunknak dr.

Lendvai András, a HIMG Hajbeültet­ési Klinika szakorvosa.

A világjárvá­ny kitörése előtt még semmi jele nem mutatkozot­t, hogy Rooney fejkoronáj­ával gond lenne, ám mintha a karantén alatt változott volna.

A focista először 2011-ben vetette alá magát kezelésnek Londonban, ahol hátulról kiszedett hajszálaka­t ültettek a homlok feletti területre.

– Tudatom rajongóimm­al, hogy hajtranszp­lantáción estem át. Mivel 25 évesen kopaszodni kezdtem, bele kellett vágnom. Elégedett vagyok a végeredmén­nyel – mondta kilenc évvel ezelőtt a támadó.

Két e sztendővel ké ső bb Manchester­ben újabb kezelésen vett részt.

– Wayne jó reklámarca a hajhu l lá ssa l k üzdők nek – mondta akkor a beavatkozá­st végző dr. Aszim Sahmalak. – Remekül néz ki az új frizurájáv­al.

 ??  ?? Sűrűbb lett
Meglepő Wayne Rooney így mutatkozot­t a Derby edzésén
Sűrűbb lett Meglepő Wayne Rooney így mutatkozot­t a Derby edzésén
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary