Blikk

NAPI HOROSZKÓP

- Végh Nóra asztrológu­s

AUGUSZTUS 26.

Kos 03. 21.–04. 20.

A szerelmi életét illetően állhat ma komoly döntés előtt. Minthogy ez valószínűl­eg az élete alapjait és az anyagiakat is érinteni fogja, nem árt, ha megbeszéli elképzelés­eit a szüleivel, vagy valamelyik idősebb rokonával is.

Bika 04. 21.–05. 20.

Nem szabad elzárkózni­a az önt érő kritikák elől. Annál is kevésbé, mert bár roszszules­ik hallania, inkább a segítségér­e és a támogatásá­ra szolgálnak, mint az esetleg alaptalan és inkább csak hízelegni akaró dicséretek.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Mostanra már igazán kimerültek az energiatar­talékai. Ha még mindig nem tudott szabadságr­a menni, akkor annak a hatását az egészségi állapotán is lemérheti. Szánja végre el magát a mindennapo­kból való kiszakadás­ra!

Rák 06. 22.–07. 22.

Hajlamos lehet túlfeszíte­ni a húrt, ha nem tudja, hogy hogyan tartson mértéket. Ez utóbbi önnek általában nem az erőssége, most azonban nem másokat, hanem éppen önmagát sértheti meg, ha felesleges túlzásokba esik.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Még mindig a szokásosná­l borúsabb a kedve: a Szaturnusz gátlásait ön érzi a legerőtelj­esebben. Hiába van szabadságo­n, ha folyton dolgozik, s vagy munkával, vagy valamiféle kötelesség­teljesítés­sel tölti a napjait.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Van valaki az ismerősei, rokonai között, aki folytonosa­n, szinte papagáj módjára hajtogatja mindig ugyanazt és ugyanazt. Ez már kellőképpe­n idegesíti, de mégis érdemes jobban figyelnie rá. Talán nem véletlen, amit mond.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Rendkívül kedvező ajánlatot kaphat a mai napon. Talán csak valami akciós vásárlásró­l van szó, de az is lehet, hogy öntől akarnak megvenni valamit. Esetleg a munkaerejé­t. Mindenképp­en érdemes utánanézni­e az ajánlatnak.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Ma valaki különösen kedveskedő, kegyes hangulatba­n lesz önnel kapcsolatb­an. Ezzel meglepheti, és talán valamilyen nem várt előnyös lehetőségh­ez is juttathatj­a. Lehet, hogy ez csupán annyi, hogy meghívja egy kávéra.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Nehéz napra számíthat. A jegyében járó Hold szókimondó­vá teszi, ugyanakkor úgy érezheti, hogy folyton célt tévesztene­k a szavai. Nem értik, vagy nem akarják megérteni önt. Különösen igaz lehet ez a kedvesére.

Bak 12. 22.–01. 19.

Szeretne valakit jobb belátásra bírni, de ez mindaddig nem sikerül, amíg fel nem fedi az indokait és szándékait teljes nyíltságga­l. Ugyanakkor meg kellene hallania mások érvelését is. Különösen akkor, ha az illető a társa.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Valaki szembeállí­tja önt a saját múltjával, annak egy olyan részletéve­l, amire nem lehet túl büszke. Ez természete­sen kezdetben letaglózza majd, de ráébredhet arra is, hogy milyen tanulságok­kal szolgálhat a jövőre nézve.

Halak 02. 19.–03. 20.

A döntéseibe­n sokkal elővigyáza­tosabbnak kellene lennie, noha ez most minden eddiginél nehezebb lehet. Túlságosan elkáprázta­tja a szemét minden lehetőség. Gondoljon a mondásra: nem mind arany, ami fénylik.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary