Blikk

Mobiltelef­on buktathatj­ale Csenge gyilkosát

Fontos információ­kat rejthet Csenge utolsó óráiról

- L. E.

BORSODNÁDA­SD — Nem várt fordulatot hoz hat eg y használhat­atlannak hitt mobiltelef­on a brutális kegyetlens­éggel megölt K. Csenge (†17) ügyében.

C senge ha lá lát fulladás okozta.

Az országos közfelhábo­rodást kiváltó eset következő tárgyalása négy nap múlva lesz, ahol több szakértő is beszámol róla, mire jutottak vizsgálata­ik során. A Blikk információ­i szerint akár komoly fordulatot is hozhat az ülés, az egyik szakértőne­k ugyanis sikerült kinyerni Csenge telefonjáb­ól az adatokat, miközben ez idáig mindenki úgy tudta: a készülék használhat­atlan, miután az elkövető Csenge után dobta a vízaknába.

Úg y t udju k , a fiatal lány édesanyja többször is kérte a hatóságoka­t, hogy nézzék át gyermeke mobilját, szavaira azonban mindig az volt a válasz: a készülék tönkrement.

– Valóban, eddig mindenki úgy tudta: a mobil tönkrement, ezért számunkra is nagy meglepetés volt, amikor kiderült, hogy mégis tudnak vele kezdeni valamit, mi több, fontos i n for mác iók at rejthet. Ezek az adatok alapvető fontosságg­al bírnak az ügyben, Csenge utolsó órá i ról íg y nag yon pontos képet kaphatunk. A másik nagyon fontos i n for mác ió, hog y a telefon nem Csengével eg y idő - ben került a vízbe, hanem utánadobtá­k. Ez pedig az jelenti, hogy az elkövető nem hirtelen felindulás­ból cselekedet­t, hanem módszerese­n minden nyomot el akart tüntetni – közölte, dr.

L ic hy Józ s e f, a k i C s e nge c s a l ádjának jogi képviselet­ét látja el.

Mint ismeretes:

Csenge 2017 szeptember­ében B. Rolanddal (22) találkozot­t . Másnap holtan találták a fi

atal lányt. A fiatalembe­r állítás szerint ő nem bántalmazt­a Csengét, teljesen véletlenül talált rá eszméletle­n állapotban egy erdei úton, majd úgy megijedt, hogy a vízaknába dobta.

 ??  ?? Tagadta
A gyilkosság­gal vádolt B. Roland azt mondta, eszméletle­n volt a lány, amikor megtalálta
Már három éve annak, hogy a védtelen lányt elő - ször bántalmazt­a, majd fejjel lefelé egy vízaknába dobta gyilkosa.
Tagadta A gyilkosság­gal vádolt B. Roland azt mondta, eszméletle­n volt a lány, amikor megtalálta Már három éve annak, hogy a védtelen lányt elő - ször bántalmazt­a, majd fejjel lefelé egy vízaknába dobta gyilkosa.
 ??  ?? Védtelen
Csenge jól ismerte szintén helybeli
gyilkosát
Védtelen Csenge jól ismerte szintén helybeli gyilkosát

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary