Blikk

Újra kórházba került Forgács Gábor

- Sch. Zs.

Forgács Gábor

tölthetett csak ban aludhat. Bizakodva mondta: egy csatát megnyert a szörnyű betegség ellen.

– Nem volt ez egy könnyű csata, és ugyan megugrotta­m a lécet, de még keressük a puha pontot, ahol landolok. Sajnos még nincs vége a harcnak, sok kezelés vár még rám, hiszen van egy szörnyű rákom, remélem, már múlt időben mondhatom, hogy volt – mesélte reményteli hangon a színész.

Az otthoni lábadozás első napjaiban minden rendben is ment, párja főztjével igyekezett visszahízn­i a másfél hónap alatt leadott 24 kilót, és úgy tervezte, a közeljövőb­en egy kis mozgást is beiktat az életébe.

– Az én kedvesem, Ildi már elkezdte a feltáplálá­somat, isten i f i nom ságok at készít a gyöngytyúk­levestől a sült kacsacombi­g. Várom a nagy sétákat és azt, hogy újra dolgozhass­ak az itthoni kis stúdiómban. Nagyon jó újra a saját ágyamban aludni! – mesélte lapunknak vidáman még néhány napja, ám sajnos a betegség nem ereszti ilyen könnyen.

Megtudtuk, az elmúlt napokban Forgács Gábor állapota romlott, egyre gyengébbne­k érezte magát, ezért családjáva­l úgy döntött, visszatér a kórházba.

– Édesapámat kedden délelőtt újra kórházba kellett szállítani. A hazatérése utáni első napokhoz képest a maximális gondoskodá­s ellenére gyengébbne­k érezte magát. A biztonsága érdekében apuval közösen úgy döntöttünk, hogy jobb neki, ha szakembere­k vigyáznak rá ismét. Ahogy eddig, most is a legjobb kezekben van a Semmelweis Egyetem intenzív terápiás osztályán. Biztosak vag y unk abban, hog y prof. dr. Gál János csapata mindent elkövet a gyógyulásá­ért. Apu most is nagyon hisz abban, hogy teljesen felépül – mondta Győrfi-Forgács Beáta, a lábadozó színész lánya.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary