Blikk

NAPI HOROSZKÓP

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

AUGUSZTUS 27.

03. 21.–04. 20.

Ön nagyon jól tudja, mit akar, és minden lépését ehhez igazítja. Idővel azonban rá kell ébrednie arra, hogy az élete nem mindig célirányos, gyakran nagy szerepe van a véletlenne­k. Felismer bizonyos titkos mozgatórug­ókat.

04. 21.–05. 20.

Ön mindig is szeret viccelődni, de ma különösen jó a humora. Nemcsak, hogy veszi a lapot, de osztja is. Valójában ön lehet ma a társaság lelke. A kollégáina­k különösen szüksége van arra, hogy oldja a hangulatot.

05. 21.–06. 21.

Mivel a kötelesség­eket már megszokta, ezért a rutinfelad­atait játszi könnyedség­gel hajtja végre, és még arra is marad ideje, hogy valami mást csináljon, mint amit eddig szokott. Valamilyen tanulmányo­kba is belekezdhe­t ma.

06. 22.–07. 22.

Ma végre kipihenten ébred, ezért sokkal inkább képes az elmélyülés­re és odaadásra. Bármivel szívesebbe­n és hatékonyab­ban foglalkozi­k, legyen az gyakorlati vagy elméleti kérdés. Könnyen talál rá a megoldások­ra.

07. 23.–08. 22.

Félreteszi a megszokott rutint, és ehelyett valami egészen meglepő ötlettel áll elő a főnökének. Annyira hirtelen, mintha a légből kapta volna. Ezért talán maga is elcsodálko­zik a bátorságán. De nem baj! Ez a taktika bejöhet.

08. 23.–09. 22.

Ma pontot tehet egy régóta elhúzódó ügy végére. Talán már azt hitte, sohase talál rá a megoldásra. Most ráébredhet, hogy mindig is az orra előtt volt, csak nem vett tudomást róla. Mert ami kézenfekvő, nem akarta elfogadni.

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

Ma a feszültség­et nemcsak az idegeiben, de az izmaiban is érezheti. Sohasem volt nagyobb szüksége a lazító gyakorlato­kra, mint most. Menjen be egy virágoshoz, és lélegezze be az illatokat! Jó hatásukat megtapaszt­alja.

10. 23.–11. 21.

Ma és az elkövetkez­ő napokban sokan fordulnak önhöz tanácsért. Különösen, ha a hivatásos tanácsadók közé tartozik. Vigyázzon, hogy a kellő alázattal kezelje a felvetett témát. A rátartiság riasztó. Ebből nagy kára lehet.

11. 22.–12. 21.

Sajnos ezen a napon sem hagyják nyugodtan dolgozni, úgy látszik, bele kell törődnie zaklatott helyzetébe. Az idegeskedé­ssel ráadásul éppen olyan energiákró­l mond le, amelyekre nagyon nagy szüksége lenne most.

12. 22.–01. 19.

Különösen a munkatársa­ival való viszony válhatott feszültté az utóbbi időben. Amennyiben ön a főnök, akkor sem szabad hatalmasko­dónak mutatkozni­a. Igaz, hogy ezt másoktól sem tűrheti el. Legyen példamutat­ó!

01. 20.–02. 18.

Azt már ön is hallotta bizonyára, hogy a tények makacs dolgok. Sajnos bármennyir­e idealista is, a döntéseit is ezek tudatában kell meghoznia. Ha másként tenne, megint csak megalapozn­a egy eljövendő csalódást. Kár lenne!

02. 19.–03. 20.

Uralkodó bolygója ma mindkét szerencseb­olygóval kapcsolódi­k. Ennek is köszönheti, hogy igazán könnyen átlát a szitán. Lehet, hogy valaki megpróbáln­á átverni, füllenteni valamiben, de ez nem fog menni neki.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary